já byl na ZČU FEL a také především kvůli přijímačkám, tak jsem byl přijat po maturitě bez. Škola dobrý, nevím jak teď, byl jsem tam v '95 ;-)
Podle toho co jsem slyšel, tak ČVUT je odpad a osobně ji tak i vidím, naberou hromadu lidí a 95% lidí vykopnou hned v prvním semestru. Nemohu to ale 100% potvrdit, slyšel jsem to od kámošů. Na druhou stranu, pokud není člověk hlupák, tak je asi jedno, co studuje. Jak tu někdo píše, znalosti jsou přenositelné, takže bych se možná rozhodoval podle toho, jestli Ti je blíže PHA či Plzeň. Osobně bych dnes asi volil PHA, něž Plzeň - tenkrát mi přišla taková neutěšená, šedá. Bydlel jsem na kolejích na Borech hned vedle "hvězdy". Co se týče studentského života, tak to bylo fajn, je tam hodně hospod, MHD jezdí všude a užíval jsem si to.
Jj, některé věci na FEL nejsou úplně jednoduché, hodně se bazírovalo na teorii a to přesné, včetně toho jestli je to proměnná alfa nebo beta, a to nejen v elektru, tak v matice a fyzice. Ale jak jsem psal, dnes ta škola může být úplně jinde, přeci jen je to skoro 30 let, co jsem tam byl :-D