Chapes to? Je to proste orientacni tabulkovy prepocet. Normalizace prostoru pro dalsi porovnavani, treba s duchodem.
Je to úplně špatný přepočet. To, co tě reálně zajímá, je, kolik za tu práci ve finále dostaneš - tj. kolik ti přijde na účet po zdanění. A to vychází úplně jinak, než jak to píšeš.
Ad stravenky: jo, stravenky můžou mít cenu litr měsíčně. Pokud se chceš stravovat po hospodách a žrát dokola nechutný smažený sračky. Já si radši za zlomek ceny uvařím super baštu, na kterou mám chuť. V sezoně z místních surovin, s bylinkama, který úplně čerstvý utrhnu za oknem
Nicméně ok, i kdybych tu tisícovku na smažený sračky vzal, pořád ještě mi tam chybí těch dalších 9 tisíc nebo kolik v těch benefitech.
Ad sick days. V zadnem pripade, nikdy v sobotu nic dodelavat nehodlam, kdyz jsem nemocny, tak proste nepracuju a tecka. Sick days to neni jenom ze jsem se ozral a nemuzu pracovat, je to proste nemocenska obecne. A nemoc si nehodlam nekde naddelavat. Se z te prace nezblaznim.
No tak pokud tvůj výchozí předpoklad je, že práce je k zbláznění, tak to pak asi jo. Hele, já to mám třeba tak, že dneska je sobota, venku prší, jsem sám doma, tak si donatírám ty poličky, co mám rozdělaný, a pak si půjdu naprogramovat něco do práce, protože se těším na to, až uvidím, jak to bude fungovat