A tohle vite z prvni ruky, nebo ted fabulujete? Ja myslim, ze rozumim, co znamena exponencialni rust. Ale abych si zahral 20 kol tak mi staci mit ~1M korun, nikoliv statni rozpocet. A pravdepodobnost vyhry 1kc do 20 kol je vic nez 99.9998% (ted jsem teda vzal tu 50-50 hru, ne 18/37 vs 19/37 z Evropske rulety).
Samozřejmě odhaduju. Stejně jako odhaduju, že se kasína opravdu nebudou chránit před někým, kdo tam jde s milionem vyhrát korunu.
Schválně, kolik ten milion vynese, pokud bude těch pár hodin návštěvy kasina ležet na nějakém spořícím účtu
Touche! Tak trochu naschval jsem to popsal pro zisk 1kc, abych zkusil zasmecovat nazpet ten Vas implicitni dotaz, zda-li rozumim, co je exponencialni rust.
Prenasobovanim na 2.1x predchoziho vkladu namisto 2x se totiz docili nikoliv zisku 1kc, nybrz exponencialniho zisku ;-P Pro tech 20kol to znamena zisk ~120 tisic, a do zakladu je potreba mit min nez 3M (namisto toho ~1M).
Jeste porad odhadujete, ze se kasina proti lidem, co maji 3M k dispozici "na hrani", nepotrebuji branit? Jak rikam, ja taky fabuluji a nikdy jsem se v zadnem kasinu neptal.
PS: to cislo 2.1 jsem proste cucal z prstu, urcite se to da zoptimalizovat mazanejc.