Já to slovo "konzervativní" viděl už v prvním příspěvku. Doporučuji se hluboce zamyslet nad tím které slovo tam mělo být správně a co se fskutečnosti za tím skrývá.
Jinak celá reakce je jak ze šablony:
-potřebuji staré verze, protože ta nová je moc neodladěná
-potřebuji staré verze, protože v té nové je bug, který jsem hlásil, ale výrobce mi nedal za pravdu
-všichni u nás ve východoevropské firmě se na tom shodli
-výrobce má neohrabaný vývoj
Tohle slýchám o Windows, o Office, o ERP systémech, prostě o všem. Zajímavé je že pouze od východoevropanů. Zejména pak od těch kteří znají i větu "trenér našeho nároďáku to dělá také blbě, u nás v konstrukční kanceláři jsem se shodli že bychom tým postavili jinak".
Tam kde se Američan za svého trenéra/výrobce SW postaví, přeje mu úspěch a snaží se pochopit jeho kroky, tam má Východoevropan kecy jak trenér/výrobce SW dělá vše špatně. Proto má mizernou produktivitu a proto má problém si na ty licence vůbec vydělat. Začarovaný kruh.
AutoDesk jsem viděl naposledy před dvaceti lety, ale nasadil jsem milion jiných "nenasaditelných moc nových neodladěných verzí" jiných produktů a vždycky to nakonec šlo, ačkoli ten chytrolín co to měl udělat přede mnou tvrdil že "je to moc nové neodladěné blablabla" dle vzorce výše. Východoevropské kecy. Konstruktérské kecy - "my jsme specifičtí a máme specifické nároky". Totéž říkají mizerní účetní (také "potřebují" zrovna tuhle specifickou verzi), mizerní lékaři (také "potřebují" zrovna tuhle specifickou verzi), mizerní právníci ("ASPI je celé špatně, ale nedalo by se nějak ukrást?"). Výdy jen a pouze ti mizerní, ti šikovní se soustředí na svou práci a na kecy o tom co kdo dělá špatně nemají čas, ani takové ego-kompenzační kecy že by to dělali lépe než výrobce a kolik nahlásili chyb nemají zapotřebí. Viděl jsem i právníka který jakémusi příbuznému tvrdil že nájemní smlovu mu sepíše dle starého OZ, protože ten "NOZ je moc neodladěný, poslanci to špatně odhlasovali" (podobnost "tahle verze je moc nová, AutoDesk to má špatně" jako vyšitá). Nutno dodat že šlo o starého pána který už byl malinko senilní a NOZ byl nad jeho mentální kapacitu.
Do Indie a Ruska prodáváte proto že jedno je prototyp východní Evropy a to druhé jediný trh kde je prodejná produkce dnes již zmíněné firmy Jawa (alias indický Yezdi)? Fajn, trefil jsem se i s tou východní Evropou i s tou Jawou. Vykašlete se na tento trh, stahuje vás to do bažin a běžte dělat pro někoho jiného.
Škoda že je východní Evropa ekonomicky tak malá že se nevyplatí pro ni vyvíjet, hned bych si založil firmu který by vyvíjela SW pro "konzervativní". Oh wait - ona už existuje celá země pro "konzervativní"-jmenuje se KLDR . Tam si všechno dělají sami a nejlépe ve vesmíru, protože cizí vendoři to mají celé špatně a protože
https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cu%C4%8Dche. A jak to tam všechno krásně funguje ...