Na mě osobně taková reklama i inzeráty, jaké uvádí tazatel mají spíše negativní reakci. Upřímně, pokud vídím v inzerátu něco podobného, takho ani nedočtu a přeskakuji. Jsou to většinou jen plky a realita je pak jiná. Poslední dobou mi začíná vadit i tykání při oslovení na LinkedInu.
Pro mě jako kontraktora jsou benefity k ničemu. Nikdy jsem je ani nechtěl, ani nevyužíval. Jak říká kolega, stravenky mi hypotéku nezaplatí - a něco na to 'm opravdu je :-D. Benefit typu pravidelné chlastačky, párty, laser game, společenské akce, to jsou jen odsávačky soukromého času - mám vlastní rodinu, proč bych tedy měl trávit čas s lidmi s práce, kde se stejně bude řešit práce. To nechápu. Za dobu své praxe se mi ještě nestalo, že bych ocenil nějaké firemní benefity. Pro mě je benefit například home office, možnost pracovat na svém HW a vysoký MD rate. Kafe / pítí / jídlo si klidně koupím (nehledě na to, že o kávovar se musí dost pečovat a kafe, resp. kvalita je diskutabilní - různí lidé, různé chutě). Pokud budu chtít na hory, pojedu se ženou, tak kam chci, ne?