Jsem bfu windows se mi nelíbí, co mám dělat pokud nemám kámoše co "do toho dělá?" nic.. Jen partu urážlivých dementů co ti dá rady typu, jakto, že tohle nevíš, zagoogli si..., tohle je primitivní na fóru je toho už dost.. Atd.. Nebudu dál rozvíjet proč jsou lidi na Linuxu impotentní a neměli by se množit. Kolikrát by si člověk řekl, že lidi okolo Linux komunity jsou fakt rakovina, ale je to o to horší, že rakovinu nemají, protože jejich odpovědi na dotazy nováčků jsou kolikrát na vražení kolíku do díry kam slunce nesvítí...
Přesně takoví jako ty by si měli vytáhnout hlavu z tý svý smradlavý (_|_). Problém je ten, že ty se chceš na něco zeptat, ale na tu samou otázku se chce zeptat třeba desítky nebo stovky případně i tisíce dalších. Uvědomte si všichni laskavě, že s velmi vysokou pravděpodobností daný problém už někdo řešil a vážně není v silách komunity odpovídat každému zvlášť. Ti lidé to často dělají ve svém volném čase zadarmo.
Takže jak by řekl Stigur, chovej se jako svéprávnej očkovanej běloch. Nauč se používat Google, hledat řešení a číst návody, postupy, diskuse, wiki, faq.
Nebo co jako čekáš, že za tebou někdo přijede nebo co? Maximálně ti na tvůj dotaz někdo napíše nějaký postup, ale ten postu který ty chceš už často někde je, takže ti většinou dá někdo odkaz na řešení. Ty to řešení vyzkoušej a pokud selže, tak se teprve zeptej co dál.
Já jsem taky kdysi poskytl řešení nějaké pitominy, napsal někam do fóra postup a když se někdo zeptal na tu danou věc, tak jsem ho odkázal na fórum. Protože opravdu nemám čas ani náladu odpovídat plno lidem pořád dokola na tu stejnou věc. A pak příde vylízanej pitomeček a vynadá mi do urážlivých impotentních dementů. To jako WTF? To si pak akorát řeknu, že se na to můžu přïště vys.rat. Opravdu v tomhle poje.baným světě platí pro dobrotu na žebrotu.