Myslím, že viac človek zbohatne na nápadoch a víziách a kreativite, ako na programovaní... A môže byť aj o poznanie menej inteligentný....Čím nechcem povedať, že programátor nie je kreatívny. Je, ale iným smerom. Tiež myslím, že dôležitejšia je myšlienka, na ktorú sa vymodeluje technológia, ako vybudovanie samotnej technológie........
Ak je však tvoj hlavynný motív zbohatnúť, tak myslím, že to ti značne uberá šance
tak to je pravda, je nechapem jednu vec a to je to, ze teraz chce byt KAZDY programator, v jave, c# a neviem v com, programovat o dusu, ako by to bola posledna meta v ich zivote, ja som mlady chalan, mam 22, ale proste ja myslim, ze programatori su preceneni, programovanie uz mame ako tam zvladnute, na tie "easy" veci ako web, is a rozne webove sluzby uz su de facto polotovary ktore staci nejakym sposobom ohnut a je to. tym nechcem znevazovat alebo urazat ludi, ktori sa tomu venuju, to vobec, ale nie je to uz proste v tejto dobe ziadna veda. je nieco uplne ine kodit systemove veci a podobne, aby bolo jasno.
co sa tyka ale schopnosti dokladne zanalyzovat poziadavky klienta a spravit specifikaciu tip top, tak to uz nie je take trivialne, alebo prist s novym napadom, projektom, nejaky startup, uz treba ludi, ktori poznaju suvislosti a maju oci otvorene, cim dalej tym menej ma laka obycajne programovanie, to je proste nuda ... ale, kolko ludi, kolko chuti ...