Chcete-li diskutovat na jiné téma, založte si jiné téma.
Jo takhle, tak vy jste jen ten dobrák, co ostatním jen říká co mají dělat, jak to mají dělat, kdy to mají dělat. Ještě že takoví lidé jako vy na světě jsou, jinak bychom si my ostatní vůbec nevěděli s ničím rady
.
Pokud si z toho neumíte nic jiného odnést. :-)
Asi jen z nepozornosti jste si nevšiml, že já jsem tady žádné svoje definice nedával
Asi jen z nepozornosti jste přehlédl, že píšu o používání nikoliv o dávání. Vaše příspěcvky nemají žádný smysl, protože váš výklad uvedeného je zpravidla mírně řečeno zcestný :-).
vy sám kritizujete na ostatních to, co děláte sám v daleko větší míře
To se vám jen zdá, protože nerozumíe tomu, co říkají ostatní.
Odcitoval a neuvedl zdroj, já jsem napsal jen zobecněný, jaký jsem viděl tady v diskuzi u ostatních
Před chvílí jste psal, že zde definice nedáváte, vy nemáte jasno ani v tom, co píšete sám :-).
abych upozornil na to, jak diskuzi zabíjíte místo aby jste do ní reálně přispíval
To je zese jen váš hloupý pocit. Pročtěte si vaše příspěvky, asi nenajdete ani jeden, který by byl k věci na dané téma. Zato většina, ne-li všechny se věnují mě osobně, tak se zabíjí diskuse, pane.
Jestli ani teď nechápete, že vás celou dobu upozorňuji jen a pouze na to, je to jen potvrzení toho, že nechcete diskutovat, jen chcete vnutit ostatním své (úzké) vidění světa
Ale ano, celou diskusi neděláte nic jiného a snažíte se mi vnutit své vlastní vidění světa, a to zcela mimo téma. :-) To se nedá přehlédnout :-). Jak říkám, kritika je to dobrá, bude dobré, když se tím budete řídit a přestanete být offtopic :-).