Ked je sukromny, preco ma nan pristup verejnost?
Logika asi na urovni toho, proc kdyz jsem prisel do verejneho stravovaciho zarizeni, tak me hospodsky vyhodil pote, co jsem se vykalel na podlahu a pobihal tam nahy
Praveze jsem si nejak nevsiml. Ostatne staci jedna navsteva jednoho widlotrolla a cely system vam rozbije. Bylo by potreba minimalne to, aby hodnotit mohli jen registrovani a i tak mam jiste pochybnosti. I zde na Rootu obcas vidam tendence k upalovani carodejnic.
To je samozrejme moznost, ale schovat prispevek a upaleni ma od sebe dost daleko

A pokud si nekteri tu vybudovali tak spatnou reputaci, ze na kazdy prispevek dostanou dvacet minusu, no tak bohuzel no
A nevim proc by se to melo rozbit navstevou jednoho widlotrolla - naopak tech soucasnych trollu tu je vic nez dost

A nez zacnes vymyslet nejaky scenar, tak se zastav a zamysli, jak pravdepodobne je a zda by to driv nebo pozdeji neomrzelo - konec koncu system +- maji mnohem servery a celkem to funguje :-D
Tak ty palce zkus chvili sledovat, schvalne, jestli tvuj pocit pretrva. Ja spis mam pocit, ze lidi tim casto neresi kvalitu nazoru, ale osobni antipatie. Co je take videno zlym okem, je vysloveni nepopularniho nazoru, jakkoliv pravdivy muze byt.
Takze kdyz lidi nejsou schopni hodnotit nazory objektivne, bez osobnich emoci, bylo by hodnoceni nazoru casto jen nastrojem k prekriceni nepohodlnych s vedlejsim efektem odstraneni Ivana Noveho. Dovedu si predstavit, ze cokoliv od Laela Ophira by bylo systematicky odstraneno proto, ze je to od Laela Ophira, bez ohledu na to, jestli si zrovna vymysli nebo ne.
No a nebo tve pohadky o tom, kdy systemd zaintegruje kernel :-)
A jinak osobne muj pocit pretrvava, popravde ty +/- sleduji delsi dobu, protoze jsem premyslel, co by s temi diskusemi dalo pripadne udelat / navrhnout, aby to melo trochu lepsi uroven a ne to, co se deje ted
A jinak co si pamatuji, tak zrovna Lael plusy mel docela v pohode, dokud se neotira o Linux (je pravda, ze na to jsou tu nekteri precitlively), ale tak to uz k tomu holt patri.
Je to vzdy o tom, zda si radsi prectu mene, ale kvalitnich nazoru, nebo vsechny, ale spoustu balastu.
Ale dulezite prave podle me je to nemazat, jen srolovat - presne jak to ma slashdot. To neni zadna cenzura.