Je to přesně tak, jak píší kolegové nade mnou: byla to frapantní agitace, od obsahu profilu přes jméno a fotku až po příspěvky do nesouvisejících témat. Pokud by šlo skutečně o nezaujatou a nezištnou diskusi, pak byste si zvolil nějakou normální přezdívku a normální obrázek, jako všichni tady. Nikdo tu nemá fotku své strany nebo tu nepropaguje svoji firmu. Tohle sem nepatří, tohle je technické fórum. Samozřejmě jsou témata, která vyvolají politickou debatu, ale jakmile se to vymkne z kloubů a začne se řešit Slovensko-Maďarská otázka, Hitler, Stalin a světová otázka Židů a přístup k Muslimům, tak to zamykáme, protože to sem opravdu taky nepatří.
Pokud vám to vadí, pořiďte si vlastní doménu, vlastní server, nainstalujte si svoje fórum a diskutujte si tam o svých oblíbených politicích. Tady ne.
S tím zabanovaným profilem jsem sem položil jenom dotaz a pak řešení problému, o které jsem se sem vrátil podělit. Nějaké přispívání do nesouvisejících témat se nekonalo. Druhé vlákno (nalezené řešení) jsem založil jenom proto, že jste mi to předchozí bez jakéhokoliv varování zamknuli. Jestli skutečně někdo chtěl pomoci, tak jste mu takto prostě sebrali možnost, kdybych nezaložil druhé vlákno, tak nějaký chudák pořád mohl hledat řešení, i když už to nebylo potřeba. Takové zásahy nejsou slušné ani korektní vůči uživatelům tohoto fóra.
Profilovku a podpis jsem zvolil tak, aby bylo každému jednoznačně jasné komu pomáhá a nebrečel později, kdybych se například nějak podřekl. Navíc pokládám za nedůstojné nejednat s lidmi zpříma a nějak zbytečně mlžit. Za pravdu se člověk nemá nijak stydět, to že brigádničím pro Z. je prostě fakt a nechtěl jsem zneužívat pomoci a rad od lidí, kteří takhle dostali právo se na mě vykašlat. Nezlobte se, ale takhle mi to prostě připadalo spravedlivější, žádný podvod na uživatele.
Spis me fascinuje, jestli opravdu kandidat / jeho priznivce tak zoufaly z obavy o nezvoleni, ze musi jit agitovat na Linuxove / OSS forum :-)
Možná to pro Vás bude překvapení: já jsem sem na fórum přišel s technickým dotazem. Root opravdu není rybníček pro naše rybaření, tak neschopní zase nejsme

.
Ano, dopustal si sa politickej agitacie, pretoze z tvojho prispevku bolo jasne citit za koho stranu kopes a aj si jasne dal najavo, ze vsetkych inak zmyslajucich hadzes do rovnakeho vreca a vsetko co je proti tvojmu pohladu je konspiracia a umyselne poskodzovanie. Vid. napriklad tvoja poznamka ku koncu, ze to testovanie novej featury asi nebolo "len tak nahodou"...
Zapnutí nějaké featury nikdy není jen tak náhodou. Někdo ji musí zapnout, přeci. Kdyby se featury vypínaly a zapínaly samy od sebe, to by bylo teprve něco