Dvojí metr fóra root.cz

tnr

Re:Dvojí metr fóra root.cz
« Odpověď #90 kdy: 27. 01. 2018, 18:10:42 »
Ano, jiste. Az lide zacnou hodnotit nezaujate. Tak rekneme za 200 let by se to mohlo zkusit znovu.

Napadlo te nekdy, ze to, ze dostavas minusy, neni proto, ze lide jsou zaujati, ale proto, ze si o takovych prispevcich nemysli nic pozitivniho ?:)

By me zajimalo z jake zaujatosti tu mas strach... Voting muze delat kazdy. Pokud se vetsine hlasujicich nazor nepozdava (neprjde hodnotny), tak proste zrejme pro vetsinu neni a to je cely smysl.

A pokud by byla moznost nemit v diskusich tolik odpadu, tak by to mozna pritahlo dalsi diskutujici, zvysil se traffic a obecne by vice ctenaru melo zajem ty diskuse cist / zapojit se do nich.

Pár desítek mínusů znamená, že si to pár desítek lidí přečetlo. Což je podle mě fajn.
V tom, ze si o tom pomysleli sve a sli dal ?:) Vazne v tom vidis neco pozitivniho?

A navic, precist by si to mohli i tak... To je to, co se z teto diskuse kompletne vytraci, nebavime se o banovani / mazani - ale moznosti prednostne precist ty vetsinove hodnocene zaijmave prispevky.

Petr

« Odpověď #91 kdy: 27. 01. 2018, 18:43:08 »
Pár desítek mínusů znamená, že si to pár desítek lidí přečetlo. Což je podle mě fajn.
V tom, ze si o tom pomysleli sve a sli dal ?:) Vazne v tom vidis neco pozitivniho?

A navic, precist by si to mohli i tak... To je to, co se z teto diskuse kompletne vytraci, nebavime se o banovani / mazani - ale moznosti prednostne precist ty vetsinove hodnocene zaijmave prispevky.

Ano. Je to lepší, než aby ten názor neslyšeli. Věřím, že alespoň část z nich, když ten názor uslyší po dvacáté, pochopí. Pochopí, jaké jsou problémy, které s bitcoinem mají běžní lidé.

Nah. Skrývání příspěvků má smysl pouze, pokud si díky němu někteří lidé daný komentář nepřečtou. To je jeho smysl existence. Nic jiného. Takže skrývání příspěvků buďto nemá smysl, nebo si ten příspěvek kvůli němu někteří lidé nepřečtou.

Jak říkám, jestli chceš skrývání příspěvků, napiš si userjavascript a hoď ho do placu stejně, jako to udělal někdo na abclinuxu.

Mirek

« Odpověď #92 kdy: 27. 01. 2018, 18:45:20 »
Nevěřil jsem, že si mé připomínky vezmete k srdci a vlákno krátkozrace zamknete, stejně jako ta předchozí. Nakonec jsme to spolu zvládli. Moje důvěra v FOSS komunitu opět vzrostla!

Sbohem, a díky za hlasy!

Mirek

tnr

« Odpověď #93 kdy: 27. 01. 2018, 20:14:53 »
Nah. Skrývání příspěvků má smysl pouze, pokud si díky němu někteří lidé daný komentář nepřečtou. To je jeho smysl existence. Nic jiného. Takže skrývání příspěvků buďto nemá smysl, nebo si ten příspěvek kvůli němu někteří lidé nepřečtou.

To je pravda, protoze jsou lide, ktere bavi cist vse (odpad i kvalitni veci) a jsou lide, kteri kdyz uvidi zaplavu trollingu, tak uz do te diskuse vickrat nepujdou, protoze je to pro ne ztrata casu.
A to je to, o cem jsem mluvil, nikoliv o osobe - konec koncu prispevek byl mysleny na redakci, zda by radeji nechteli primarne zobrazovat (=neskryvat) kvalitni prispevky, u kterych je preci jen vetsi sance, ze pritahnou dalsi ctenare / diskutery.

Ty mas evidentne potrebu lidi o necem presvedcovat o nejakych svych "globalnich" pravdach a to je presne to, o co lide vetsinou nestoji (a cehoz dusledkem neni to, ze je o necem presvedcis, ale znechutis :) )

Petr

« Odpověď #94 kdy: 27. 01. 2018, 20:34:24 »

To je pravda, protoze jsou lide, ktere bavi cist vse (odpad i kvalitni veci) a jsou lide, kteri kdyz uvidi zaplavu trollingu, tak uz do te diskuse vickrat nepujdou, protoze je to pro ne ztrata casu.
A to je to, o cem jsem mluvil, nikoliv o osobe - konec koncu prispevek byl mysleny na redakci, zda by radeji nechteli primarne zobrazovat (=neskryvat) kvalitni prispevky, u kterych je preci jen vetsi sance, ze pritahnou dalsi ctenare / diskutery.

Ty mas evidentne potrebu lidi o necem presvedcovat o nejakych svych "globalnich" pravdach a to je presne to, o co lide vetsinou nestoji (a cehoz dusledkem neni to, ze je o necem presvedcis, ale znechutis :) )

Zrekapitulujme si, co kdo říkal:
1) Ty říkáš, že je potřeba skrývat komentáře.
2) Já říkám, že je třeba, aby lidé viděli i opačný názor.
3) Ty reaguješ s tím, že si ho přece mohou zobrazit a přečíst.
4) Já říkám, že část z nich to neudělá a dál bude žít ve své bublině.
5) Ty mi dáváš za pravdu a říkáš jiný argument.

Teď jsme tedy ve fázi, kdy říkáš jiný argument pro to, proč by se měly skrývat příspěvky. Proč máš potřebu krom toho i rýpat? O tom diskuse je, že lidé argumentují a svoje argumenty si navzájem vyvracejí.

Navíc ty jsi ten, kdo prosazuje zásah do fungování komentářů, proto bys měl být schopen svůj postoj obhájit, a měl bys být o něm vůbec připraven diskutovat. Pokud nejsi, zapomeň na to, že tu cokoliv změníš. A nejen tady. Pokud nejsi ochoten diskutovat, nebudou se s tebou bavit nikde.

Je hezký, že tvůj názor byl určen pro redakci, ale myslíš, že redakce neví, že už se to jednou zrušilo, nebo že redakce nepotřebuje slyšet argumenty pro a proti tvému návrhu? Mám pocit, že globální pravdu nám tu cpeš akorát ty. Místo, aby sis udělal user javascript tu prosazuješ svůj návrh, o kterém nechceš, aby byl zoponován v diskusi.

Prosazuješ změnu do stavu, který už tu jednou byl, a který jsme se rozhodli zrušit, protože potlačoval především názory, se kterými většina diskutujících nesouhlasila. Pokud řekl někdo populární, ale offtopic/trolling názor, plusů dostal hodně. Takže ani proti tebou popsanému problému to nepomůže. Naopak to skrývá hodně on topic věcí, které se jen lidem nelíbí, protože je nechtějí slyšet.

Petr

« Odpověď #95 kdy: 27. 01. 2018, 20:36:10 »
A to ani nemluvím o tom, že offtopic je především tvůj názor o skrývání příspěvků.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: 27. 01. 2018, 21:34:19 »
Napadlo te nekdy, ze to, ze dostavas minusy, neni proto, ze lide jsou zaujati, ale proto, ze si o takovych prispevcich nemysli nic pozitivniho ?:)

Ne, nenapadlo. Nikdy nesleduju, co mi kdo kde dal. Je mi to uplne jedno, o skryvani diskutuji z ciste obecne pozice. Opravdu necitim potrebu zalibit se masam nebo co, nejsem politik.
« Poslední změna: 27. 01. 2018, 21:37:46 od JardaP . »

Poškozený

Re:Dvojí metr fóra root.cz , smazána rada na skrytí Kremlina Nového
« Odpověď #97 kdy: 05. 02. 2018, 13:34:35 »
Musím se připojit se stížností sem. Byl smazán příspěvek, který na četné dotazy řešil skrytí na straně klienta (tedy když si Jarda schová Semestrálku, tak Havran ji může číst , stejně tak Tomáš ROLL nic nepozná) příspěvku určitího nicku, konkrétně v tomto případě Nového  agenta Ivana z Kremlinu.
Kód byl (mě osobně fungoval první řádek)
Kód: [Vybrat]
forum.root.cz##.body_message:if(h4:has-text(Ivan Nový))

forum.root.cz##.body_message:has(h4:has-text(Ivan Nový))

Unknown

« Odpověď #98 kdy: 05. 02. 2018, 23:00:54 »
2) Já říkám, že je třeba, aby lidé viděli i opačný názor.
Nazorove spektrum neni jen dvoupolove, pokud mi nekdo bude hodinu tvrdit ze barva travy je oranzova a jiny clovek dalsi hodinu ze je fialova, vyslechnu "obe" strany, prijdu o dve hodiny casu, ale o barve travy nebudu vedet nic vic nez na zacatku....

« Odpověď #99 kdy: 06. 02. 2018, 16:44:02 »
Musím se připojit se stížností sem. Byl smazán příspěvek, který na četné dotazy řešil skrytí na straně klienta (tedy když si Jarda schová Semestrálku, tak Havran ji může číst , stejně tak Tomáš ROLL nic nepozná) příspěvku určitího nicku, konkrétně v tomto případě Nového  agenta Ivana z Kremlinu.

hochu dobrej byznysmen umí využít každýsituace 8) 8) nakonec ztoho budu profitovat já 8) 8) 8)
nakonec todopadne tak že trn s kámošema budou nakukovat do vláken semnou nebo jinejma lepšíma lidma druhým prohlížečem abyjim náhodou nic neuteklo 8) 8) 8)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
8) 8) 8)  hoši víc jak 50% těch smajlů jsou v rámci gender equality příslušníci LGBDSM minority  8) 8) 8)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

pepicek

« Odpověď #100 kdy: 06. 02. 2018, 17:26:16 »

hochu dobrej byznysmen umí využít každýsituace 8) 8) nakonec ztoho budu profitovat já 8) 8) 8)
nakonec todopadne tak že trn s kámošema budou nakukovat do vláken semnou nebo jinejma lepšíma lidma druhým prohlížečem abyjim náhodou nic neuteklo 8) 8) 8)
Hošane. Nevim jak "byznys". Ale češtinu máš hroznou.

« Odpověď #101 kdy: 06. 02. 2018, 18:33:47 »

Hošane. Nevim jak "byznys". Ale češtinu máš hroznou.
hochu toje čeština 4.0  8) 8) 8)
8) 8) 8)  hoši víc jak 50% těch smajlů jsou v rámci gender equality příslušníci LGBDSM minority  8) 8) 8)

Cek

« Odpověď #102 kdy: 07. 02. 2018, 09:37:38 »

hochu toje čeština 4.0  8) 8) 8)

Jo, taky bych ji hodnotil tak za 4.....