Nah. Skrývání příspěvků má smysl pouze, pokud si díky němu někteří lidé daný komentář nepřečtou. To je jeho smysl existence. Nic jiného. Takže skrývání příspěvků buďto nemá smysl, nebo si ten příspěvek kvůli němu někteří lidé nepřečtou.
To je pravda, protoze jsou lide, ktere bavi cist vse (odpad i kvalitni veci) a jsou lide, kteri kdyz uvidi zaplavu trollingu, tak uz do te diskuse vickrat nepujdou, protoze je to pro ne ztrata casu.
A to je to, o cem jsem mluvil, nikoliv o osobe - konec koncu prispevek byl mysleny na redakci, zda by radeji nechteli primarne zobrazovat (=neskryvat) kvalitni prispevky, u kterych je preci jen vetsi sance, ze pritahnou dalsi ctenare / diskutery.
Ty mas evidentne potrebu lidi o necem presvedcovat o nejakych svych "globalnich" pravdach a to je presne to, o co lide vetsinou nestoji (a cehoz dusledkem neni to, ze je o necem presvedcis, ale znechutis
)
Zrekapitulujme si, co kdo říkal:
1) Ty říkáš, že je potřeba skrývat komentáře.
2) Já říkám, že je třeba, aby lidé viděli i opačný názor.
3) Ty reaguješ s tím, že si ho přece mohou zobrazit a přečíst.
4) Já říkám, že část z nich to neudělá a dál bude žít ve své bublině.
5) Ty mi dáváš za pravdu a říkáš jiný argument.
Teď jsme tedy ve fázi, kdy říkáš jiný argument pro to, proč by se měly skrývat příspěvky. Proč máš potřebu krom toho i rýpat? O tom diskuse je, že lidé argumentují a svoje argumenty si navzájem vyvracejí.
Navíc ty jsi ten, kdo prosazuje zásah do fungování komentářů, proto bys měl být schopen svůj postoj obhájit, a měl bys být o něm vůbec připraven diskutovat. Pokud nejsi, zapomeň na to, že tu cokoliv změníš. A nejen tady. Pokud nejsi ochoten diskutovat, nebudou se s tebou bavit nikde.
Je hezký, že tvůj názor byl určen pro redakci, ale myslíš, že redakce neví, že už se to jednou zrušilo, nebo že redakce nepotřebuje slyšet argumenty pro a proti tvému návrhu? Mám pocit, že globální pravdu nám tu cpeš akorát ty. Místo, aby sis udělal user javascript tu prosazuješ svůj návrh, o kterém nechceš, aby byl zoponován v diskusi.
Prosazuješ změnu do stavu, který už tu jednou byl, a který jsme se rozhodli zrušit, protože potlačoval především názory, se kterými většina diskutujících nesouhlasila. Pokud řekl někdo populární, ale offtopic/trolling názor, plusů dostal hodně. Takže ani proti tebou popsanému problému to nepomůže. Naopak to skrývá hodně on topic věcí, které se jen lidem nelíbí, protože je nechtějí slyšet.