a krasny obrazek https://www.sott.net/image/s9/181132/full/margarinefw_428.png . Preji dobrou chut.
Aniž bych se jakkoliv vyjadřoval ke zdraví/nezdraví margarinu, ten obrázek má mít nějakou přesvědčovací schopnost? O čem by mě třeba měl přesvědčit obrázek močůvky vylévané na bio-pole?
Ovsem v pomerancich je jen zhruba polovina cukru sacharoza, zatimco v Cole je sacharoza vsechno, pokud to neni nejake synteticke svinstvo.
Tak v Cole je podle země výroby buď 100% sacharóza, nebo 100% furktózo-glukozového sirupu, zatímco v pomerančích to máš 50/50. Ale jestli tě dobře chápu, tak ta molekula tý glukózy nebo fruktózy si pamatuje, jak vznikla, takže když vznikla enzymatickým štěpením škrobu chemicky, tak je to samozřejmě sajrajt, zatímco když vznikla nějak jinak v tom jabku, tak to sajrajt neni... kromě toho, rozdíl mezi mixem fruktozy/glukozy 50/50 a sacharózy je pro člověka v podstatě zanedbatelný....
A co se tyka toho jablecneho dzusu, tak to bych chtel videt. Mam doma delany a sladky jak Cola tedy neni.
Nevím moc, co na to říct. Připadá mi to, jako když tady někdo tvrdil, že v Německu je elektřina levnější než u nás. Tuhle diskuzi jsem shodou okolností s někým vedl před cca. 5 lety, a ten někdo se nenchal přesvědčit celkem ničím s tím, že "to někde viděl, že to tam je levnější".