Co kdo víte o Arboletu - pokračování a hlavně pomoc Limovi

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
Re:Co kdo víte o Arboletu - pokračování a hlavně pomoc Limovi
« Odpověď #60 kdy: 06. 08. 2017, 10:47:51 »
;D ;D ;D uvidíme  ;)
Ano, uvidíme, až ten podvod praskne, což je jen otázka času. Možná to nebude za půl roku, možná ani za rok, ale prostě se to časem sesype jak domeček z karet :P Evidentně neexistuje žádný důkaz o tom, že by to mělo být funkční, za to existuje spousta nepřímých důkazů o tom, že to JE PODVOD.

Natalka47

« Odpověď #61 kdy: 06. 08. 2017, 11:40:17 »
Úprimne stále rozmýšľam nad tým, prečo je taká veľká nevraživosť voči Arboletu..jasné, v dnešnom svete je asi ťažké veriť niečomu novému, čo sa vymiká bežným štandardom..Ale sama som sa presvedčila, že Arbolet nie je podvod. Otvoril mi oči v mnohých smeroch, naučil ma premýšľať inak a rozbehnúť niekoľko vlastných projektov...
Jedným z nich je napríklad organizácia prezentácie slovenskej ťažiarenskej spoločnosti Mainhash (odkaz na FB: https://www.facebook.com/events/364656730616375/?fref=ts). Mimochodom, pozývam naň všetkých, ktorí stále pochybujú, no chcú zlepšiť svoje financie. 2 hodiny Vášho času môžu zmeniť Vaše portfólio na nepoznanie :-)
Bez Arboletu by som stále trčala v kancelárii 40h týždenne za smiešne peniaze..Nehľadajte za každú cenu chyby, vyskúšajte si to sami a uvidíte najlepšie, či zapadnete do tímu Arbolet, alebo nie..:-)

« Odpověď #62 kdy: 06. 08. 2017, 12:20:30 »
Úprimne stále rozmýšľam nad tým, prečo je taká veľká nevraživosť voči Arboletu..jasné, v dnešnom svete je asi ťažké veriť niečomu novému, čo sa vymiká bežným štandardom..Ale sama som sa presvedčila, že Arbolet nie je podvod. Otvoril mi oči v mnohých smeroch, naučil ma premýšľať inak a rozbehnúť niekoľko vlastných projektov...
Jedným z nich je napríklad organizácia prezentácie slovenskej ťažiarenskej spoločnosti Mainhash (odkaz na FB: https://www.facebook.com/events/364656730616375/?fref=ts). Mimochodom, pozývam naň všetkých, ktorí stále pochybujú, no chcú zlepšiť svoje financie. 2 hodiny Vášho času môžu zmeniť Vaše portfólio na nepoznanie :-)
Bez Arboletu by som stále trčala v kancelárii 40h týždenne za smiešne peniaze..Nehľadajte za každú cenu chyby, vyskúšajte si to sami a uvidíte najlepšie, či zapadnete do tímu Arbolet, alebo nie..:-)

Jeste bych prosil fotku "pred" a "po", na ktere je patrne, ze zazracny pripravek na hubnuti funguje :-/

Michal Kovacic

« Odpověď #63 kdy: 06. 08. 2017, 12:25:14 »

Drahá Natálko47,

pokud bych mohl použít slov mého oblíbeného učitele musel bych říci: "Natálko47, jsi blbá jak broky". Ale nemohu, takže ta slova nepoužívám. Místo toho si jen další pokračování trolla - tentokráte v kapitole "hluboký lidský příběh".

Ale abych nebyl jenom negativní - šance, že někoho na Rootu zajímá A. je zcela zanedbatelná. Co komunitu irituje je lidská blbost - ne ve smyslu, že někdo neumí nebo nezná (je toho neuvěřitelná hromada co neumím a neznám), ale neschopnost a neochota pochopit psaný text. Zde na Rootu se většina lidí prakticky každý sen setkává s něčím novým a jestli tahle komunita něco má, je to schopnost tohle zvládnout - ale nezlob se, nic z toho co jsi Ty a další z A. napsali není nové.  Ve skutečnosti ty kecy co produkuje Vaše parta jsou už ani ne směšné, spíše dětinské.

Mno, ale proč ne, klidně piště dále - tyhle textu z prostoru Internetu asi nikdy nezmizí a snad budou pro pár lidí zajímavé (např. studenti psychologie...).

« Odpověď #64 kdy: 06. 08. 2017, 12:36:31 »
...
Pro jistotu už odkazem na ty šmejdy ze slovenska někdo zaspamoval i fórum.
Návrh:
Nechceš jít do (_!_), poučená natálko?

PS: Fotky "před" ani "potom" radši vidět nechci...

Natalka47@azet.sk

« Odpověď #65 kdy: 06. 08. 2017, 13:09:08 »
Nerozumiem ľuďom, ktorí cielene útocia a ubližujú druhým. Karma je zdarma, nezabúdajte na to, keď sa budete navazat do ľudí, ktorí len vyjadrili svoj názor.

« Odpověď #66 kdy: 06. 08. 2017, 14:14:28 »
Nerozumiem ľuďom, ktorí cielene útocia a ubližujú druhým. Karma je zdarma, nezabúdajte na to, keď sa budete navazat do ľudí, ktorí len vyjadrili svoj názor.

Jenomze tehle nazoru mam plny Junk mail folder.

ARBU1

« Odpověď #67 kdy: 06. 08. 2017, 15:00:46 »
Tady je to jako házet hrách..Brzy na viděnou  :D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 07. 08. 2017, 06:15:52 »
Mimochodem, jak věřit někomu, kdo zcela bez zábran říká, že shání lidi, kteří budou psát falešné burzovní zprávy? To jako fakt? :o Ale na druhou stranu mě napadá, že je velmi jednoduchý si do takových anonymních šmejdů kopnout, protože se nemají jak bránit :) Jste jen banda podvodníků! A teď mě žalujte... aha... to byste přišli o to jediný, o co vám jde... o anonymitu... no... do toho podvodníci :D

Noční Vlk

« Odpověď #69 kdy: 07. 08. 2017, 18:33:12 »
JHS: prošel jsi i vlákno původní? Protože já to beru jako navazující celek k jedné věci a nevím jistě, jestli je to v tomhle ve kterém si píšeme teď, ale rozhodně to tu padlo.

Taxíku, něco konkrétního? Například funkční peněženka je málo konkrétní věc? Směnárna s 1% fee - to je asi jen takový neověřitelný blud hádám. Zprovozněný BTC-ATM v Pardubicích od lčena komunity se také pochopitelně nedá nijak dokázat. Ono to tady se serveru rootu funguje totiž tak, že fakta, která se dají dokázat a zároveň vám nesedí do krámu se ignorují, jen aby se mohlo dál řvát "tak nám teda něco dokažte".

Ale já to chápu. Jste geniové, máte jistě teplá a dobře placená místečka, kde máte nohy na stole a že někdo jiný skutečně takové štěstí neměl (už jen proto že ne každý se narodil s přirozenou genialitou a nadáním pro věci v dnešní době nejvíce oceňované) vám je doslova u zadeke. Vlastně to není reálné, že by se někdo měl za vlády vámi voleného Babiše špatně, takže když sem někdo napíše něco lidského, je to automaticky reklama a podvod za kterou se mu musí vynadat.

No a protože sami nemáte žádný důkaz, že Arbolet skutečně podvod je, někdo z vás si s nejvyšší pravděpodobností založil "Lima" aby to "dokázal" a pak stylově a hrdinně přestal reagovat.

Ano, je jednoduché si do lidí kopnout, ať jsou šmejdi nebo ne, to vás ale ve skutečnosti ani nezajímá, jde o to si kopnout a ne řešit, zda to bylo oprváněné že? :)

Žalovat tě Tuclíku nikdo nebude, neboj se. Ono by to nemělo smysl, i kdyby Arbolet za deset let byla korporace s tisíci zaměstnanců, které živí a pracují na reálných věcech, stejně budete řvát že to je podvod.

Na vás tu platí jedno perfektní přísloví, cituji:
"Slepému neukážeš,
hluchému nenapovíš,
debilovi nedokážeš"

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 07. 08. 2017, 20:36:59 »
Funkční peněženka, kterou můžete kdykoliv vytunelovat a zmizet a díky vaší anonymitě se ani není na koho obrátit. Super fičura. Směnárna s 1 procentem... hmmm dobrý lákadlo, jeden BTCmat, který navíc necháte provozovat nějakou ovci... já vím, anonymně se nikam postavit nedá, tak se to na někoho hodí... Co tam máme dál? Nějaký navádění k poškozování cizí věci, fajn... A opravdu zaplatíte 5k za založení a odevzdání účtů na dvou burzách? Abyste mohli prakticky likvidovat důvěru v malé kryptoměny pomocí vymyšlených zpráv? No teda... partneři pro život... to je tak košer, až to smrdí... Lima si evidentně založil nějakej šmoula od Arbozvratku, aby nám sem mohl cpát tyhle bludy. A ta kravka, která je díky vám za vodou... teleshoping jak vyšitej, už chybí jen Horst. Jestli náhodou celej arbozvratek není projekt vesmírných lidí... ti nás taky milují a pomáhají nám.

Na zcela konkrétní otázku, jak hodláte zhodnocovat vklady svých členů zatím nikdo neposkytl konkrétní odpověď, pořád jen nějaký záhadný vrstvy, a obecný kecy o tom, jak to suprově funguje a kdo se v tom moc rýpe, tak je debil. Ne, debil a finanční negramota je ten, kdo svěří zcela neznámým lidem absolutní kontrolu nad svými prostředky s tím, že mu je tajemným způsobem v dvaadvaceti a půl krocích rozvrství a zhodnotí. A kdyby náhodou ne, tak... no tak smůla. Zmizíte jako pára nad hrncem a zůstane po vás nedostupnej server v jižní emérice.

Takový drobnosti, jako absolutní neznalost daňového systému, už jen podtrhují míru vaší (ne)kompetence.

Ale fajn, nabízeli jste osobní informační schůzku, na nějakou komunikaci po nějakým freemailu vám kálí bílej tesák, domluvíme to rovnou tady, ať se pak nikdo nemůže vymlouvat. Mně vyhovuje střední nebo severní čehunsko (včetně práglu), pokud to není problém, na termínu se jistě domluvíme, pokud to je problém, určitě se najde někdo jinej odjinud, kdo rád půjde reprezentovat ostatní geniální růůťáky osobně. Jestli na to teda pořád máte koule a nebyl to jen další výkřik.

« Odpověď #71 kdy: 07. 08. 2017, 22:31:38 »
Jenže na webu je 28 projektů, vy uvádíte 2 a to ještě bez důkazu, že jde o díla Arboleta. To nezní moc přesvědčivě.

Noční Vlk

« Odpověď #72 kdy: 08. 08. 2017, 19:14:00 »
Ano, zatímco žádnou banku nikdo nikdy nevytuneloval že? To je tak krásně naivní myšlení, ale brát vám to nebudu. Ano, já přiznávám že v anonymitě je riziko, stejně jako výhody, ale to si musí nakonec každý zhodnotit sám, jestli do toho jít. Stejně jako do BTC, který je vysoce volatilní.

Směnárna s 1% procentem - no když je to pro vás jen lákadlo, tak si klidně dál převádějte za několikanásobně vyšší poplatky, jste svobodní lidé. Stejně jako Arbo - nemusíte to používat, když nechcete. Já osobně třeba BTC/CZK nepřevádím, ale kdybych potřeboval tak je pro mě lepší 1% než třeba 5 nebo 7%.

BTC-MAT - abych to upřesnil, ten není Arboletu ale provozuje ho jeden člen. Ale byl jistě ve svém jednání podporován A-týmem a podpora je důležitá věc, zvlášť když člověk dělá něco nového. A nenazval bych ho určitě ovcí, proč jako? Jen proto že se nestydí dát najevo, že s tou službou má co dočinění? Arbolet naučil spoustu lidí zajímat se o Bitcoin. Ať si o něm myslíte co chcete, to je prostě fakt. Ti lidé tím dostali šanci a jak ji využijí je na nich. Někoho to chytne, někdo to bude z povzdálí jen tak sledovat a někdo mávne rukou a nějaké kryptoměny mu jsou šumák. Nic z toho není špatně, naopak je to v pořádku. To je prostě volba těch lidí, ale to podstatné je, že měli možnost, protože jim někdo ukázal, že něco takového existuje - co konkrétně je na tomhle špatně?

Na zcela konkerétní otázku zcela konkrétní odpověď z mé "úrovně" - na zhodnocování vkladů členů se vydělává arbitrážemi a dle mého s tím souvisí i samotný dlouhodobý růst ceny BTC. Ve zhodnocování BTC formy jsou totiž ta čísla daleko nižší. Na vrstvách, které tu pořád řešíte hlavně vy, i když jsou podružný element, nic záhadného není. To zase vidíte jenom vy. Dají se chápat jako rozdílné invetiční úrovně s odlišnými parametry, které jsou alternativami službám, které mají stovky bank a institutů, jako třeba Conseq. Výše jejich zhodnocení také není nic záhadného, je pravda, že neznám tak vysoké a fungující jako má Arbo (ale také jsem pochopitelně nezkoušel všechno), ale řády jednotek % za měsíc jsou reálná záležitost (což jsem tu už také psal, jestli jste to vůbec četli) i u oficiálních subjektů. A pokud vás zajímá co naprosto konkrétně kdy a kde dělají, aby se ty úroky přikutáleli - už vidím vás, jak hned vytrubujete do světa způsob o dobrém výdělku, který sami praktikujete a funguje tak dobře mimo jiné i proto, že ho moc jiných nedělá - to by bylo daleko více podezřelé.

Co se týká těch kupovaných účtů, to vám neřeknu. Mě to nijak nezajímalo a už ze zásady takové věci prostě nedělám. Ale vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jen nějaký test toho, jak lidé vnímají články o bezpečnosti a podobně. To by bylo X týmu podobné.

Co se Lima týká, za mě na 90% hater a z toho na 75% odsud z rootu, ale to nedokážeme nikdo z nás. Prostě už se neukázal a tudíž ať je to jak chce, všechan jeho tvrzení bych prohlásil za nepodložená až lživá.

A co se týká daní - není to naše neznalost ale vaše schopnost dávat do souvislostí věci, které žádné souvislosti nemají. Od koliak se musí danit vedlejší příjmy? Od cca 30.000 CZK? Vy ty své goldy ve WoWku také daníte? To byla totiž vážná věc, ne joke. Při pohledu jaký máte se i ony dají považovat za úzkoprofilové platidlo, které ovšem může mít vyjádření v CZK díky přepočtu ceny herního času v EUR/USD. Není to neznalost, na takové věci prostě české zákony nepamatují, je to šedá zóna a to je rozdíl od nelegálnosti. Až na ně pamatovat bude, buďte si jistí, že spousta lidí z toho daně platit začne. Další věc je ta, že podle výkřiků Babiše se investice danit nemusí (řval to, protože on tak vykazuje všechno) a snad se nebudeme přít o tom, že BTC se dá jasně považovat za investiční prostředek.

Ohledně té informační schůzky, to si dohodněte s tím, kdo vám ji nabízel. Ale já se vám klidně poptám. Na druhé straně když vidím vaše chování, je to o hubu, protože bych se vsadil, že tam na toho dobrovolníka naběhne 20 reportérů a finančák, který tam osobně přizvete. To totiž pak není o tom, že by se člověk za takovou schůzku styděl, ale o tom, že není debil...

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 08. 08. 2017, 19:44:06 »
No, takže jsem se zase nic nedozvěděl.
Co se týče nějakých goldů, ano, když je prodám za reálné peníze, musím zisk přiznat a případně zdanit. Stejně tak se musí zdanit zisk, pokud převedu BTC na reálné peníze (a utržím víc, než kolik jsem do nich investoval) a nezáleží při tom na měně, do které to převedu, ani kde to převedu, případně kde je účet - stačí, že je můj.
Jestli si Arbozvratek dělá srandu ze svých členů a nabízí jim jen tak pro zábavu peníze za zakládání fake účtů, tak to by byl opravdu dobrý přístup, tleskám.
Co se týče reportérů a finančáku... za prvé, podle sebe soudím tebe a za druhé má arbozvratek důvod se něčeho bát, i když pořád opakuje, jak je vše legální? (a víme, že úplně v pořádku všechno určitě není).

ARBXXXX

« Odpověď #74 kdy: 08. 08. 2017, 19:48:00 »
Po dalších 2 stranách diskuse zdravím zdejší křiklouny. Snaha o argumentaci tu už smysl nemá. Obdivuji Nočního vlka za jeho trpělivé objasňování souvislostí. Na to, co tu pár lidí dokázalo rozpoutat se už dá jen posumát.

Ta "kravka" či "ovce", kterou jste poslali do  .....  je mladá, vzdělaná velmí schopná dáma, kterou znám osobně.
Ti "šmejdi ze Slovenska" z Main Hash jsou schopná parta, kterou také znám.

SměnárnuBTC označenou zde už nevím jak nelichotivě jsem měsíc dostával do života s partou nadšenců co makali od nevidím do nevidím. Ohlasy na diskusích a skupinách byly nečekaně pozitivní a obrat za první den byl nad všechna očekávání. Proč asi? Nebude to tím, že se směnárna idem prostě líbí a dobře se jim používá?

Dalo by se pokračovat reakcemi na vaše téměř vulgární výlevy svědčící o úrovni autora, ale pojďme radši k věci.

Tuxík tu hodil rukavici a chce se sejít. Beru. Praha je OK, západní okraj ideální.
Pokud Praha kdekoliv, tak buď blízko metra, nebo s parkováním mimo zón. Termínově se přizpůsobím, pokud se to dozvím tak 2 dny předem.

Neodpustím si ještě vystižný příspěvek ze jedné FB skupiny.
 "Proboha, proč je proti Arboletu tolik negativity snad na každém fóru, kam se podívám. S Arbo spolupracuji poměrně úzce už nějaký pátek. S vedením si píšu každý den. Mám dost osobních zkušeností.
Přístup je férový, dohody se plní, problémy řeší. Vybudovali jsme si důvěru i beze smluv a notářů.
Arbo penženky fungují, investiční vrstvy také.
Informace a články nejsou cenzurované. Fórum funguje.
Moje podnikání každý den generuje šetimístný vzájemný dluh mezi námi a Arboletem Ten se vyrovnává po skončení dne dávkově. Bez potíží, bez složitostí.
Neumím najít nic, co by mi pro Arbo rozsvítilo červenou.
Tak proč mu mnozí nemohou přijít na jméno?