Co se týče nějakých goldů, ano, když je prodám za reálné peníze, musím zisk přiznat a případně zdanit. Stejně tak se musí zdanit zisk, pokud převedu BTC na reálné peníze (a utržím víc, než kolik jsem do nich investoval) a nezáleží při tom na měně, do které to převedu, ani kde to převedu, případně kde je účet - stačí, že je můj.
Ale teď jsi to řekl sám - to co jsem vám tu opakoval pořád dokola a vy jste na to konto házeli do placu neznalost daňových zákonů. Pokud převedeš BTC na reálné peníze o větším objemu, než jsi do investice vložil a tím pádem skutečně vygeneruješ zisk. Ale pokud ho nepřevádíš a žádný zisk tím pádem nevygeneruješ, tak nemáš co danit ne? Ale nepochybuju, že jednou se naši zákonodárci minimálně pokusí toto nějak "pořešit".
Co se týká toho "jak", tak jsem ti dal pouze obecný popis činnosti. A to i z toho důvodu, že o moc konkrétnější sám neznám (co, kde, kdy, jak, kolik, kam). I tak ale ten obecný platí.
Ohledně reportérů a finančáku, ne podle sebe soudím tebe, ale podle tvého dosavadního přístupu a přístupu ostatních z rootu, kdy to bylo i dost agresivní, soudím hypotetické možnosti. Ono by to hlavně bylo i kontraproduktivní, protože kdo by si v klidu a hlavně otevřeně povídal v defenzivní pozici pod náporem že?
A jestli si A-tým dělá srandu z lidí, kterým do hlavy vtlouká už víc než rok zásady osobní elektronické bezpečnosti a oni to pak bez mrknutí oka stejně nedodrží pod vidinou pár papírků ... no, mají osobitý přístup, to časem poznají i ti odpůrci. A často ten nejefektivnější test je takový, o kterém nevíš že to test je. Celkově je dosavadní vystupování dost kontroverzní, ale když se tím člověk prohrabe, vidí velmi neotřelou strategii, o které se možná jednou budou děcka v obchodních školách učit

No přes jakýkoliv přístup k celé věci je jak vidno Tuxík alespoň člověk, který má snahu něco udělat pro to se skutečně něco dozvědět. Za to palec nahoru, vážně, bez trollu. Kdyby to bylo v klidové zóně a ne takhle ve free2play zóně, třeba bychom i my mezi sebou dospěli k jinému výsledku, ale alespoň něco.