Platy programátorů absolventů - jaká je realita?

Polymath

Re:Platy programátorů absolventů - jaká je realita?
« Odpověď #60 kdy: 07. 02. 2017, 21:13:14 »
Proč bych neměl? Jen nevím, jestli je obecně uznávaný, když jsem ho vydal já.

ahahahaha :D :D a jsme doma :D ale nemusel jsi okolo toho dělat takové cavyky :D

Co to meleš? Pokud jsou školy pro retardy jako ty, tak asi neni moc dobrý nápad tam být s tebou, ne?

Ale ujasněme si, co vlastně řešíme. Pro tebe je elitní vzdělávání, kde může studovat třeba 10 % populace? Protože tam asi bude hlavní problém. Elita je totiž tak max promile.
Ty neřeš elitu, socko. Nemáš vzdělání, nemáš talent, nemáš vlastně nic. Tvůj dementní fotr to měl stříknout do kapesníku, světu by se ulevilo.

jpu

« Odpověď #61 kdy: 07. 02. 2017, 21:13:21 »
kde vobec javaman dosiel k tomuto foru...

javaman ()

« Odpověď #62 kdy: 07. 02. 2017, 21:14:06 »
Zde se na 100% shodujeme, pro nás normální (s IQ pod 160) je VŠ (pokud možno nějaká lepší) a pak buď dobrá práce nebo akademická dráha.

Tak to hodně uber. 130 bude tak max, protože jinak bys tam všechny musel pozabíjet.

javaman ()

« Odpověď #63 kdy: 07. 02. 2017, 21:15:16 »
Ty neřeš elitu, socko. Nemáš vzdělání, nemáš talent, nemáš vlastně nic. Tvůj dementní fotr to měl stříknout do kapesníku, světu by se ulevilo.

Podle těch keců jsi stejně tupý jako ostatní, tak na elitu můžeš zapomenout. Nemáš náhodou VŠ? ;D

Polymath

« Odpověď #64 kdy: 07. 02. 2017, 21:18:18 »
Podle těch keců jsi stejně tupý jako ostatní, tak na elitu můžeš zapomenout. Nemáš náhodou VŠ? ;D
Náhodou MFF UK.

Pls

« Odpověď #65 kdy: 07. 02. 2017, 21:18:40 »
Demence..CGI, junior tester/support engineer bez VS nastup 33-36.
Takze jestli jdete nekam v Praze za meme jako vyvojari,  asi na to nemate..

javaman ()

« Odpověď #66 kdy: 07. 02. 2017, 21:21:04 »
Náhodou MFF UK.

Tak vidíš, jak jsem tě odhalil 8) Z té školy leze úplně stejný odpad jako z jiných škol, protože nijak úžasnou kvalitu nemá. Nevěřil bych tomu, kdybych to neviděl. PhD. z matfyzu a ty jejich debilní kecy jsem si měl zapisovat. Prostě smůla, je to škola pro možná nadprůměr, ale dá to kdokoli, kdo má čas a chuť. Což je pro mě smutná realita...

Polymath

« Odpověď #67 kdy: 07. 02. 2017, 21:24:00 »
Náhodou MFF UK.

Tak vidíš, jak jsem tě odhalil 8) Z té školy leze úplně stejný odpad jako z jiných škol, protože nijak úžasnou kvalitu nemá. Nevěřil bych tomu, kdybych to neviděl. PhD. z matfyzu a ty jejich debilní kecy jsem si měl zapisovat. Prostě smůla, je to škola pro možná nadprůměr, ale dá to kdokoli, kdo má čas a chuť. Což je pro mě smutná realita...
Každopádně je to něco, na co ty nikdy mít nebudeš. Nejen Phd, ale ani Bc. Jakou SŠ jsi vůbec dělal?

jpu

« Odpověď #68 kdy: 07. 02. 2017, 21:27:54 »
javamana sa netreba nic pytat, on totizto nevie ani argumentovat. on by javu napchal aj do mikroprocesora na riadenie lietadla, lebo java je najlepsia na svete a robia sa tam tie najvacsie veci :D

javaman ()

« Odpověď #69 kdy: 07. 02. 2017, 21:29:21 »
Každopádně je to něco, na co ty nikdy mít nebudeš. Nejen Phd, ale ani Bc. Jakou SŠ jsi vůbec dělal?

A proč bych to měl dělat? Byl bych pak hloupý jako ty? Nebo tam to lidi neničí, jen nepodporuje? Já přece nemůžu za to, nemáme kvalitní školství. Alespoň je to zadarmo, tak co bych chtěl.

Někdy se podívej, kolik dostávají učitelé na školách, abys měl představu, co za lopaty tam učí lidi jako ty.

Polymath

« Odpověď #70 kdy: 07. 02. 2017, 21:32:16 »

A proč bych to měl dělat? Byl bych pak hloupý jako ty? Nebo tam to lidi neničí, jen nepodporuje? Já přece nemůžu za to, nemáme kvalitní školství. Alespoň je to zadarmo, tak co bych chtěl.

Někdy se podívej, kolik dostávají učitelé na školách, abys měl představu, co za lopaty tam učí lidi jako ty.
Normální rozumný člověk se vzdělává. Někdo i v zahraničí, ale stačí kvalitnější škola doma. Nic nemáš, proto tě teď u pohovoru každý předběhne. Udělej si aspoň maturitu ;)

javaman ()

« Odpověď #71 kdy: 07. 02. 2017, 21:36:58 »

Normální rozumný člověk se vzdělává. Někdo i v zahraničí, ale stačí kvalitnější škola doma. Nic nemáš, proto tě teď u pohovoru každý předběhne. Udělej si aspoň maturitu ;)

Přesně tak, kvalitní škola doma. Jen se tam nedostávají tituly.

Předběhne mě max u podobných lopat, které nedokážou otestovat kandidáty. Jen lopaty dávají na naše mizerné vzdělání. Takže tam nastoupíš, budou tam stejné lopaty a budete si rozumět. Já tam opravdu nebudu. Stejně jako jsem nebyl na té hloupé škole. Trochu byste mě totiž brzdili 8)

jpu

« Odpověď #72 kdy: 07. 02. 2017, 21:39:06 »
tak nam povedz akymi vedomostami disponujes

javaman ()

« Odpověď #73 kdy: 07. 02. 2017, 21:42:12 »
tak nam povedz akymi vedomostami disponujes

A k čemu ti jsou vědomosti? To je tak pro lopaty, protože nic víc nemůžou nabídnout. Naučí se nazpaměť vědomosti a šup do práce.

Huhu

« Odpověď #74 kdy: 07. 02. 2017, 22:26:03 »
Ja som zacinal na 27, potom 36, 62, 120, vsetko v hrubom, za 4 roky