Citace: egyptan_skinuhead 07. 02. 2017, 21:06:46Citace: javaman () 07. 02. 2017, 21:03:55Proč bych neměl? Jen nevím, jestli je obecně uznávaný, když jsem ho vydal já.ahahahaha a jsme doma ale nemusel jsi okolo toho dělat takové cavyky Co to meleš? Pokud jsou školy pro retardy jako ty, tak asi neni moc dobrý nápad tam být s tebou, ne?Ale ujasněme si, co vlastně řešíme. Pro tebe je elitní vzdělávání, kde může studovat třeba 10 % populace? Protože tam asi bude hlavní problém. Elita je totiž tak max promile.
Citace: javaman () 07. 02. 2017, 21:03:55Proč bych neměl? Jen nevím, jestli je obecně uznávaný, když jsem ho vydal já.ahahahaha a jsme doma ale nemusel jsi okolo toho dělat takové cavyky
Proč bych neměl? Jen nevím, jestli je obecně uznávaný, když jsem ho vydal já.
Zde se na 100% shodujeme, pro nás normální (s IQ pod 160) je VŠ (pokud možno nějaká lepší) a pak buď dobrá práce nebo akademická dráha.
Ty neřeš elitu, socko. Nemáš vzdělání, nemáš talent, nemáš vlastně nic. Tvůj dementní fotr to měl stříknout do kapesníku, světu by se ulevilo.
Podle těch keců jsi stejně tupý jako ostatní, tak na elitu můžeš zapomenout. Nemáš náhodou VŠ?
Citace: javaman () 07. 02. 2017, 21:15:16Podle těch keců jsi stejně tupý jako ostatní, tak na elitu můžeš zapomenout. Nemáš náhodou VŠ? Náhodou MFF UK.
Citace: Polymath 07. 02. 2017, 21:18:18Citace: javaman () 07. 02. 2017, 21:15:16Podle těch keců jsi stejně tupý jako ostatní, tak na elitu můžeš zapomenout. Nemáš náhodou VŠ? Náhodou MFF UK.Tak vidíš, jak jsem tě odhalil Z té školy leze úplně stejný odpad jako z jiných škol, protože nijak úžasnou kvalitu nemá. Nevěřil bych tomu, kdybych to neviděl. PhD. z matfyzu a ty jejich debilní kecy jsem si měl zapisovat. Prostě smůla, je to škola pro možná nadprůměr, ale dá to kdokoli, kdo má čas a chuť. Což je pro mě smutná realita...
Každopádně je to něco, na co ty nikdy mít nebudeš. Nejen Phd, ale ani Bc. Jakou SŠ jsi vůbec dělal?
Citace: Polymath 07. 02. 2017, 21:24:00Každopádně je to něco, na co ty nikdy mít nebudeš. Nejen Phd, ale ani Bc. Jakou SŠ jsi vůbec dělal?A proč bych to měl dělat? Byl bych pak hloupý jako ty? Nebo tam to lidi neničí, jen nepodporuje? Já přece nemůžu za to, nemáme kvalitní školství. Alespoň je to zadarmo, tak co bych chtěl.Někdy se podívej, kolik dostávají učitelé na školách, abys měl představu, co za lopaty tam učí lidi jako ty.
Citace: javaman () 07. 02. 2017, 21:29:21Citace: Polymath 07. 02. 2017, 21:24:00Každopádně je to něco, na co ty nikdy mít nebudeš. Nejen Phd, ale ani Bc. Jakou SŠ jsi vůbec dělal?A proč bych to měl dělat? Byl bych pak hloupý jako ty? Nebo tam to lidi neničí, jen nepodporuje? Já přece nemůžu za to, nemáme kvalitní školství. Alespoň je to zadarmo, tak co bych chtěl.Někdy se podívej, kolik dostávají učitelé na školách, abys měl představu, co za lopaty tam učí lidi jako ty. Normální rozumný člověk se vzdělává. Někdo i v zahraničí, ale stačí kvalitnější škola doma. Nic nemáš, proto tě teď u pohovoru každý předběhne. Udělej si aspoň maturitu
tak nam povedz akymi vedomostami disponujes