A vy jste schopný odhadnout jestli nějaký úkol trvá 4, 6 nebo 8 hodin?
Samozrejme ze to umi odhadnout kazdej, kdo vi co jeho lidi delaj, co samo neplati o managorech, ktery o praci svych lidi vedi lautr hovno. A ty se mezi ne radis.
Výsledek podobných pokusů v praxi dopadá tak, že zaměstnanec kouká na FB na mobilu nebo si více v kuchyňce povídá s kolegy, ověřeno v praxi.
A jako bonus zcela umyslne dela uplny prdlajs, protoze ho podobna buzerace leda nasere.
Zkuste si představit, že ...
Predstav si lulane, ze v praci reknu ze se bude delat XYZ, a ocekavam, ze to bude hotovo ... 10. Pokud je to neco dlouhodobejsiho, tak neprekvapive vim, kdy bude hotova jaka cast. A vychazim ze svych zkusenosti a ztoho na cem se dohodnu. Ocekavam pochopitelne, ze pokud se neco zacne srat, tak ze to zacne resit, a ne ze se 10. rakne, ze to neni.
Pricemz pokud to dotycnej misto za mesic sfoukne za pauzu na kafe, tak je to jen a pouze moje blbost, ze sem mu na to ten mesic dal. A jo, je mi uplne jedno, jestli ten mesic bude parit, chlastat, ... protoze za to ho neplatim. Platim ho za to, aby 10. bylo hotovo.
2Yarda: Pokud vim, v nasich luzich a hajich probehla aferka na tema, ze si pokladni ke kase ma vzit pleny, aby nemusela behat na hajzlik.