zdravim,
hladal som nieco ohladom nudenia sa v praci, tzv. bore-out a dostal som sa az sem, na toto forum, kde sa riesi/la tato tema. zda sa, ze nie som jediny, kto nieco taketo zazil.
pracujem pre jednu nemecku firmu posobiacu v Brne, ako python programator + ciastocne vypomaham architektovi. v com spociva moj pracovny den? pridem do prace, dam si caj/kavu, pustim net, pozriem co nove. potom chodim po vselijakych forach, roznych diskusiach, citam prispevky a nazory inych ludi, kontrolujem maily a ak ide sef okolo, tvarim sa, ze pracujem, alebo ze si citam nieco na internete ohladom prace, potom obed a opat to iste, co pred obedom. ked sa ma pytaju, co robim, tak vzdy sa mi to podari nejak zamaskovat a navymyslam si. V podstate mozem povedat, ze takto fungujem uz 2 mesiace. dost ma to stve, ale pravdupovediac, nemam nejaku velku snahu, pretoze vidim to aj na firme, ze ich pristup k praci je taky laxny, aj k jednotlivym projektom. takze nemam ani motivaciu. niekedy sa to snazim vykompenzovat aspon tak, ze si pozeram rozne clanky, alebo prednasky z oblasti programovania apod., ale vazne ma to uz unavuje, kazde rano prist do prace, kde clovek zas len presedi a dostane zaplatene za nicnerobenie.
Mali by ste nejake rady?