Bol som cez leto helfnut kamosovi s jednou serverovnou. 2100 kablov, 4200 ukoceni. (Hovorim zhodou okolnosti tiez o Berline).
Vyviazat kabelaz esteticky z podlahy a ukoncit 3M orechmi v rackoch. (asi 5 minut jeden orech/kabel).
Uz po 3 dnoch nam z toho drbalo (Doslova,a to sme tam boli 11 dni :-). 9.5h denne (cas bol na nas, chceli sme to dat co najskor dolu).
V mojom ponimani povazujem toto zo sietariny za taku nie velmi kvalifikovanu robotu ... (toto sa nauci aj cvicena opica)
Napriek tomu nebol problem zarobit 13E/h. (pocitam, ze sef partie si nieco strhol pre seba, cize realne viac).
10h * 13 = 130 E/den. 17 eur ubytovna, strava kolko si minul (Lidl a domaca kuchyna). cca kilo za den cisteho zarobene.
21 pracovnych dni * 100 = 2100 eur ... na fakturu, resp. zivnost .. ak by si robil aj soboty (stavby standardne vedia fungovat aj v soboty) tak + 400 eur naviac ..nech 2500 eur, ak si si prisiel zarobit ... Nic moc ...
Akoze pekne peniaze oproti nejakym 600-700-800 euram na slovensku, ale na moj vkus v zahranici bieda. (mozno som narocny)
Ak vies servere/virtualizaciu/dobry help desk (programovanie neviem posudit) podla mna sa dostanes na uplne ine peniaze ... Samozrejme nemcina nutnost ... (ak nebudes robit support v AJ).