A jaký že sport děláš, abys měl kondici na ty puberťáky?
V rámci vojenskeho výcviku musado a potom několik let systema. Nepotřebuju kondici, buď utečeš, nebo máš problém. Obojí mně vyhovuje. Chceš to vyzkoušet?
A další macho
Já preferuju teleskop a pepřák, obávám se že bys to bez odpovídající výzbroje nedal znalče fortranu.
To jsem před časem na YT viděl jak se borec vytasil na ruského policajta s polní lopatkou. Nevím jestli to co následovalo byla Systěma nebo něco jiného, a z těch asi pěti snímků bych to těžko poznal i kdybych si tu šmouhu zarytou držkou v zemi krokoval. Tam neztrácejí čas povykováním a šaškováním jako v kung-fu 
Sytema je velmi efektivní. Opravdu žádné s.aní. Výsledkem je znemožnění dalšího boje a to v případě potřeby na dlouho, nebo na trvalo. Ale mimo jiné nabízí i efektivní a v zásadě nedestruktivní způsoby, jak třeba projít davem. Jinak je to styl vojenský, neučí boj s klasickými zbraněmi, ale spíš principy obecného použití dostupných předmětů. Umožní to bojovat právě třeba s polní lopatkou, nebo ešusem, nebo kusem klacku, pokud není nic po ruce, tak holýma rukama a pokud má zbraň protivník, tak se často dá setkat s tím, že je jeho vlastní zbraň použita proti němu.