Proč zaměstnavatel nechce, aby kolegové věděli vzájemně o svých platech? Protože by záviděli! Protože by poměřovali! Protože by opovrhovali! Ani jedno není dobré.
K čemu mi je, že vím, že kolega má o 10.000 Kč víc? Akorát tak začnu přemýšlet o tom, jestli fakt pracuje víc, je schopnější, nebo jestli bych neměl taky zvednout plat.
K čemu mi je, že vím, že kolega má o 10.000 Kč míň? Akorát tak začnu přemýšlet o tom, jestli se fakt víc fláká, míň toho umí, nebo se jenom blbě dohodl.
K čemu mi je, že vím, že kolega má stejně jako já? Akorát začnu srovnávat, jestli náhodou nedělám víc (a on se nefláká), když teda máme „pracovat stejně“.
Ani jedno z toho není v zájmu ani zaměstnavatele, ani zaměstnance! Protože ti méně schopní budou chtít dorovnat plat se schopnějšíma, jinak se nebudou cítit spokojeně. Ti schopní budou chtít navyšovat proti těm méně schopným, jinak se jim bude zdát, že jejich schopnosti zaměstnavatel neocení. Ve všech začne hlodat červík pochybností.
Tj. oproti dnešku dá zaměstnavatel na mzdy více peněz a zaměstnanci přitom budou nasranější. To fakt není dobrý nápad.
Kdysi jsem četl, jaký byl dopad zveřejňování platů vrcholných politiků a představitelů firem. Zákon o zveřejňování měl za cíl, aby se dotyční „zastyděli“ a nechali si platit méně. Co myslíte? Za 10 let měli plat několikanásobně vyšší! Protože se neustále srovnávali, chtěli mít víc. Dokud nevěděli, kolik mají ostatní, byli spokojení.
Takhle to funguje obecně. Pokud člověk neví o lidech příliš, je v pohodě. Jakmile ví, začne mít sklony jedněm závidět a druhými opovrhovat.