Co kdo víte o arboletu ?

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #105 kdy: 16. 03. 2016, 08:28:02 »
...
Kde je vlastně Vaše motivace v sestřelování projektu, když jej evidentně vůbec sám neznáte? Nemáte co jiného na práci, nebo Vás za to někdo platí?

Kdo Jsou a Oč Jim Jde?

i

« Odpověď #106 kdy: 16. 03. 2016, 09:00:36 »
...
Kde je vlastně Vaše motivace v sestřelování projektu, když jej evidentně vůbec sám neznáte? Nemáte co jiného na práci, nebo Vás za to někdo platí?

Kdo Jsou a Oč Jim Jde?

Vždy by se mělo zkoumat víc možností, bohužel těch kteří tady mají na to něco zkoumat je tak 10% těm ostatním je vše jasné předem a dělaji jen mlhu.

Co kdyby to byl někdo z anonymních skupin bojujících proti mocnářům chtějíc postrašit banky za jejich hamižnost ?

Nebo třeba někdo mocnáři placený aby ovce po velké ztrátě snáze souhlasily s lepší kontrolou internetu ?

Co brání vzniku subjektu s naprosto shodnýmy symptomy jen s jiným jménem který podvod je?  byl by pak jediným sympromem nepodvodu název ? To znamená jen jedno, Arbolet podvod být může ale nemusí a za stávajících znalostí si jednim nebo druhým může být JISTÝ jen BLBEC.

Na hlavní stránce v pravo dole mají nenápadnou značku.
Možná kdyby prokázali, třeba pomocí digitálního podpisu skutečnou vazbu na tuto organizaci, třeba by jim to dodalo trochu důvěry.

Lol Phirae

« Odpověď #107 kdy: 16. 03. 2016, 09:14:01 »

« Odpověď #108 kdy: 16. 03. 2016, 09:41:32 »
Pokaždé, když vidím nějaké to letadlo nebo pyramidu, přemýšlím, kde se berou ti lidé, kteří do toho nalejou peníze.
Až jednou jsem narazil na někoho známého, který posílal peníze do Nigérie. Naprosto vážně, super věc všichni ostatní jsou debilové a nechápou to.
Každé takové řešení je podobné a na otázku, kde krystalizují ty peníze - je vytvořena Roadmapa v které chybí spousty věcí - je to složité říkají (jinak by to nefungovalo).

Viděl jsem i velmi zajímavý způsob, který se snažil být pololegální tím, že systém dělil na dvě části (tu normální, slevovou a pak tu šedou - do které se vás snažil přesunout jakmile jste se přihlásili) na komentář je to podvod argumentovali tou první a tu druhou spíš tajilli.

Fakt si myslíte, že vám někdo dá něco zadarmo? Bohužel někteří věří i tomu, že dotisknutím měny se objeví "hodnota" na trhu. Pokud měna není kryta reálným obchodem či prací (obecně protočeným množstvím těchto prostředků), její hodnota musí klesnout.

Jednoduše, pokud ten pekař chleba neupeče, tak si ho za ty peníze prostě nekoupíte a pekař dost často nemusí chtít tu vaší hru hrát, protože on má produkt - vy máte akorát ty peníze :-) které jsou jen směnná hodnota za jinou činnost.
Některé ty hry prostě možné jsou, ale kolik z toho virtuálně bez přínostu pro ostatní dostanete o tolik celkově klesne hodnota té jednotky.
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

JSH

« Odpověď #109 kdy: 16. 03. 2016, 10:48:45 »
Pokaždé, když vidím nějaké to letadlo nebo pyramidu, přemýšlím, kde se berou ti lidé, kteří do toho nalejou peníze.
Až jednou jsem narazil na někoho známého, který posílal peníze do Nigérie. Naprosto vážně, super věc všichni ostatní jsou debilové a nechápou to.
Každé takové řešení je podobné a na otázku, kde krystalizují ty peníze - je vytvořena Roadmapa v které chybí spousty věcí - je to složité říkají (jinak by to nefungovalo).
Nejhorší je, že ti lidi nemusí být blbci. Tyhle techniky fungujou prakticky na každého. Na inteligentní lidi občas ještě líp, protože si tu situaci zvládnou líp racionalizovat.
"Jásavé blbství" v souvislosti s pyramidou jsem zažil. Měl jsem kliku, že mi okolnosti zabránily se v tom vymáchat. Zpětně je to docela děsivé, co se mi tehdy dělo v hlavě. Akorát nevím, jak by se tomu dalo nějak efektivně předcházet. Dokud se člověk nestane cílem "šmejdských" technik, tak nemá ani šajnu, jak účinné to je. A pak už bývá často pozdě.

JSH

« Odpověď #110 kdy: 16. 03. 2016, 11:52:02 »
Na hlavní stránce v pravo dole mají nenápadnou značku.
Možná kdyby prokázali, třeba pomocí digitálního podpisu skutečnou vazbu na tuto organizaci, třeba by jim to dodalo trochu důvěry.
Ok, dejme tomu že máme 100% jistotu, že mají vazbu na Anonymous. K čemu je mi, že mají vazbu na totálně decentralizovanou organizaci bez nějakých pravidel nebo dokonce společných cílů?  Nebo je to vazba na "Occupy movement?" Nebo na něco jiného?

Sten

« Odpověď #111 kdy: 16. 03. 2016, 15:19:29 »
Nemyslím, že je to účelové letadlo. Spíš to vypadá nějak takhle:

„Hele, narazil jsem na 4chanu na něco, co se jmenuje ARBX a vydělává velký peníze na BitCoinu.“
„Ty vole, to je super! Uděláme to taky a napakujeme se!“
„Za kapesný ale moc bitcoinů neseženeme.“
„OK, sepíšu web, lidi nám budou dávat svoje bitcoiny a vyděláme miliony!“
„Nebudeme taky potřebovat nějakej program, co to bude obchodovat?“
„Jasně, ale to vyřešíme až potom. Jak těžký může být něco takovýho napsat?

Což ale neznamená, že to jako letadlo neskončí.

Jarmila

« Odpověď #112 kdy: 16. 03. 2016, 17:37:55 »
Vážení šťouralové a závistiví ubožáci, běžně do žádných diskuzí nepíšu, ale tentokrát mi to nedá. Podotýkám předem, že jsem spokojeným členem Arboletu. Nechápu lidi, kteří protože nemají odvahu zkusit něco nového, tak odsuzují ty, co to zkusí, a to se nejedná jen o oblast peněz. Odsuzujete něco, do čeho nevidíte, posuzujete jen podle keců z doslechu nebo co jste si kde přečetli zas jen od lidí, kteří do toho taky nevidí, ale hned jste odborníci na podvody. Nevím, proč vás Arbolet tak rajcuje, opravdu vás nikdo nenutí, aby jste do něj investovali. A naše zisky nebo ztráty vás také bolet nemusí, z vašeho to není. Já vám také neradím, co máte dělat se svou výplatou.
.....ale jen tak mezi námi děvčaty....Arbolet určitě není letadlo, je to totiž VAŠE NOČNÍ MŮRA :o :o vy škarohlídi
Tak pa.

Lol Phirae

« Odpověď #113 kdy: 16. 03. 2016, 17:46:02 »
nemají odvahu zkusit něco nového

Kód: [Vybrat]
s/nemají odvahu zkusit něco nového/umí použít mozek/
Pá, Jarmilko.  ;D

Adam

« Odpověď #114 kdy: 16. 03. 2016, 17:49:59 »
https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg

Tak u toho jsem se fakt málem pos.al smíchy. Donutila miluju.

Jinak Anonymous se nikdy nesmí přiznat, že jsou. Je to základní pravidlo. Pokud se AN zeptáš, tak nesmíš čekat pravdivou odpověď. Myslím, že je správný názor, že ani jedna strana si nemůže být jistá. Pravdu všem odhalí čas.

Já osobně myslím, že Arbolet nepadne. - Pouze můj osobní názor po komunikaci a zkušenostmi s nimi. Pokud ale ano, tak stalo se a i to by mě určitě nezabilo...  :'(

Adam

čumil

« Odpověď #115 kdy: 16. 03. 2016, 19:59:06 »
Proboha, já fakt čumím a nevěřím svým očím. ARBOLET je letadlo jak vyšité. Nebo si snad myslíte že by někdo jen tak pro svoje potěšení rozhazoval mezi lidi prachy?? Jako vážně? A kdyby jo, někdo by ho velmi rychle zabil aby nekazil kapitalistickou pětiletku (rozuměj udržitelný růst). Víte, znova to zopakuju, fungující engine na burzovní obchodování je zlatý důl. Kdo ho má, nemusí už nikdy pracovat. Fakt si myslíte že by něco podobného prošlo tvůrci kdyby to dal v plén ?

hu

« Odpověď #116 kdy: 16. 03. 2016, 20:20:14 »
Donutila miluju.

Toho prehravajiciho sebestrednyho kretena? No to vam nezavidim.

Karel

« Odpověď #117 kdy: 17. 03. 2016, 14:29:10 »
.....ale jen tak mezi námi děvčaty....Arbolet určitě není letadlo, je to totiž VAŠE NOČNÍ MŮRA :o :o vy škarohlídi
Tak pa.

Ne, Arbolet je zjevně vaše noční můra. Jinak byste nad touhle diskusí mávla rukou. Jenže vy máte pochybnosti, lezete po internetu a doufáte, že vám to lidé budou schvalovat a ujišťovat vás, že je to v pohodě a výborná investice. Jenže místo toho nacházíte hlavně negativní reakce a to vás znejisťuje a štve. Chápu, mít tam vlastní peníze, tak asi také šílím strachy.

Ales

« Odpověď #118 kdy: 17. 03. 2016, 16:39:01 »
A právě proto tam peníze nemáte. Vaše volba.

Nightwolf

« Odpověď #119 kdy: 17. 03. 2016, 20:07:01 »
Zajímavá diskuze. Předně - Arbolet letadlo, pyramida atd není (neříkám, že nemůže být podvod, ale rozhodně není letadlo). Někteří lidé označují všechny peněžní podvody letadlo, protože neví co to vlastně je. Základní princip letadla je sehnat co nejvíce lidí. Pro každého nového člena je dán minimální limit lidí nebo celkový součet financí, jejichž přísun (krom těch svých peněz) ještě musí zajistit, aby vůbec vydělal. Když už nic, tak tenhle princip Arbolet vyloženě popírá tím, že má poměrně přísnou restrikci na pozvánky, kterých má každý člen pouze několik a jeho vlastní zisk absolutně nesouvisí s tím, jestli někoho vůbec přivede, natož kolik ti lidé vloží. Je sice pravda, že "slušné" letadlo se u nás již chvíli neobjevilo (nepočítejme Performers) ale to neznamená, že ho musíte hledat všude. Teď frčí klony Binárních opcí a takové věci.

Jen tak mimochodem, vaše arogance pane Prýmku věrohodnosti vaší osoby tak maximálně ubírá. Pokud chcete, aby někdo vaše reakce bral vážněji i z jiného důvodu, než počtu vašich příspěvků, měl by jste zvážit informovanější přístup. Ne pohrdlivé odsuzování čehokoliv neznámého na základě zběžně zjištěných informací. Ale to to spíše rada

Pravá podstata Arboletu se projeví až za několik let (opět narozdíl od letadla, které má naopak životnost maximálně několik měsíců od spuštění) a v tom je jeho genialita. Pokud ... a skutečně POKUD ... je to podvod. Je perfektně promyšlený a precizně provedený. Skoro by si i za to nějaké peníze zasloužil :D Pokud ale dělají to co říkají že dělají, je naprosto jasné, že udělají cokoliv, aby zůstali v přísné anonymitě v zájmu bezpečí sebe a svých rodin. Bez ohledu na to co si myslíte, ruku na srdce - kdo z vás by pomáhal cizím lidem za cenu toho, že budete vy, vaše děti, partneři či rodiče v hypotetickém ohrožení života ze strany lidí a skupin, kteří kvůli vám budou přicházet o peníze a lidi vidí jen jako jejich zdroj a neřeší život a smrt? Přiznejte se kdo z vás je tak obětavý? Když kritizujete špatnou dohledatelnost jen proto, že se vám to hodí, aby vaše kritika měla alespoň nějakou informační hodnotu.

A teď několik domněnek bez jakékoliv znalosti pravé věci, pouze možné vysvětlení:
Co se týče garance výnosu - napadlo vás, že mají stabilně výnosy větší a navíc mají velmi slušný polštář pro pokrytí možný propadů na několik měsíců či i let? A že pokud by viděli, že to neudrží z rezerv, mohli by je pak snížit v reakci na situaci? Kde je psáno, že jsou ta procenta doživotní?

Co se týče Simplecoinu a jeho pomluvy. Simple sám o sobě je nevěrohodná instituce a například 7% za převod (oproti jiný např. anglickým směnárnám s jejich cca 1% - 2%) je tak trochu zlodějina. Ponechme stranou že teď už s nimi Arbolet "nespolupracuje", protože to nemá vliv na tehdejší situaci. To, že TBC co mají na účtu Simplu se nehýbou absolutně nic nedokazuje. Protože když se nad tím zamyslíte - Arbolet musí mít po ruce vždy prostředky na vyplacení celé první vrstvy. Nebylo by logické mít tyto prostředky na místě, které má nejkratší dobu doručení, což je tuzemská směnárna? To co přijde tam se nechá ležet a peníze pro investice se uvolní z jiného místa, kde se do té chvíle držely (protože Simple určitě nebyl hlavní cesta přísunu).

Závěr:
Lidi vyhází hromadu peněz za blbosti. Ano tady je to podezřelé, ale potenciální zisk je značný poměrem k riziku ztráty pár stovek. Podle mého alespoň.