Chování kolegů v nové práci

Re:Nova praca a spravanie kolegov
« Odpověď #15 kdy: 10. 11. 2015, 16:15:27 »
I v IT zretelne rada lidi ma trable se zakladnim civilizacnim minimem.
Slyšel jsem Stallman?

pepa

« Odpověď #16 kdy: 10. 11. 2015, 16:35:18 »
Nevim o co ti jde, takhle to proste je. Neliby se ti to papa. To jak odvadis praci je stejne dulezite jak se zzijes s kolegi. U nas je taky kazdou chvili nejaka sranda, zivot neni o tom jen makat.
Kdyz tam je nekdo z venku vsici nasadi masku jak sme slusni a vychovani a kdyz sme samy tak zoo. A k prdeni ja si rad prdnu kdyz jedu s kurakem ve vytahu, on mi smrdi tak proc nemuzu ja jemu :D
A ke krkani jsou zeme kde se to vyzaduje, to ze u nas v eu se to poklada za nevychovane no co tak jsem nevychovanej hlavne ze me neboli bricho. Mimino po jidle nechavame odkrknout a kdyz jsme dospeli tak je to spatne.  WTF ?   

dvd9

« Odpověď #17 kdy: 10. 11. 2015, 17:08:30 »
Nebo ještě lépe, zádumčivý...

Prines do prace benzin a sirky :D

Pavel Kryštof Hezog

« Odpověď #18 kdy: 10. 11. 2015, 18:08:34 »
Imho je to jen a jen o vychování.
Pokud jsem dobytek a potřebuju se předvádět, jak moc velkej a jsem natolik velkej hulvát, že v openspace musí všichni vědět obsah mých soukromých telefonátů a nedokážu mít tolik soudnosti, abych ctil soukromí a klid na práci svých kolegů, tak mi asi opravdu není pomoci.
Můžu se přece bavit a různé vtípky k práci patří, ale snad jako člověk můžu mít nějakou úroveň.

Lol Phirae

« Odpověď #19 kdy: 10. 11. 2015, 18:17:51 »

Miro89

« Odpověď #20 kdy: 10. 11. 2015, 18:49:05 »
nazory niektorych ma tu zarazaju. Potom sa necudujem, ze ludia si o IT myslia vselico mozne. Je to len o cloveku, a ked sa stretnu v kancli prasata, tak sa ako prasata budu chovat.

Kit

« Odpověď #21 kdy: 10. 11. 2015, 18:54:07 »
nazory niektorych ma tu zarazaju. Potom sa necudujem, ze ludia si o IT myslia vselico mozne. Je to len o cloveku, a ked sa stretnu v kancli prasata, tak sa ako prasata budu chovat.

Není to jen v IT, ale všude. Obvykle stačí v kolektivu jedna žena, aby se všichni začali chovat "civilizovaně". Platí to samozřejmě i obráceně.

Lucas

« Odpověď #22 kdy: 10. 11. 2015, 19:02:12 »
Citace
Prines do prace benzin a sirky

Podle toho popisu budou bohatě stačit sirky...

Miro89

« Odpověď #23 kdy: 10. 11. 2015, 19:10:21 »
v tej firme pracuju aj zeny. aspon viem o 3. jedna recepcna, jedna HR, a jedna neviem co. ale s nami v kancli nie su. ale to ako nadavaju myslim, ze pocuju

« Odpověď #24 kdy: 10. 11. 2015, 19:22:57 »
A je to openspace job nebo jste všichni v kanclu ?
A v jakém městě nachází, popř. naznač název, ať (slušní) lidi vědí, kde se nemají v budoucnu raději ucházet...  ::)

samalama

« Odpověď #25 kdy: 10. 11. 2015, 19:25:47 »
v tej firme pracuju aj zeny. aspon viem o 3. jedna recepcna, jedna HR, a jedna neviem co. ale s nami v kancli nie su. ale to ako nadavaju myslim, ze pocuju

a? pokial maju moralku, nekradnu, neklamu, neohovaraju, pomozu... tak kde je problem? ci radsej by si sedel s niekym, kto ta ojebe (akokolvek) pri prvej prilezitosti, ale bude sa pri tom "pekne spravat"...?

Miro89

« Odpověď #26 kdy: 10. 11. 2015, 19:31:00 »
a co tak, slusne sa spravat a aj pomoct? nad tym si neuvazoval, ze existuje aj taka moznost? je to mensi openspace asi s 10 ludmi

Lol Phirae

« Odpověď #27 kdy: 10. 11. 2015, 20:10:52 »
Obvykle stačí v kolektivu jedna žena, aby se všichni začali chovat "civilizovaně". Platí to samozřejmě i obráceně.

Ufon

Re:Chování kolegů v nové práci
« Odpověď #28 kdy: 10. 11. 2015, 20:32:52 »
wow, rezervujem si tu miesto

Lama

« Odpověď #29 kdy: 10. 11. 2015, 21:46:27 »
A k prdeni ja si rad prdnu kdyz jedu s kurakem ve vytahu, on mi smrdi tak proc nemuzu ja jemu :D
A ke krkani jsou zeme kde se to vyzaduje, to ze u nas v eu se to poklada za nevychovane no co tak jsem nevychovanej hlavne ze me neboli bricho. Mimino po jidle nechavame odkrknout a kdyz jsme dospeli tak je to spatne.  WTF ?
Tak zas se to dá dělat umírněně, ale jinak souhlas.
Fuka v přednášce o Japonsku povídal, že tam je neslušnost smrkat. Všici to tam do sebe natahujou a polykaj. Co je horší? To já budu tolerovat smrkání, než soply polykat. Holt jiný kraj...

Nebo ještě lépe, zádumčivý...
Prines do prace benzin a sirky :D
Nezahrávejte si s ohněm, nebo vás jistý copyterorista zažaluje: http://www.abclinuxu.cz/blog/xkucf03/2013/10/copyterorista-zdenek-sverak

Tohle neni problem oblasti, ale buranstvi. I v IT zretelne rada lidi ma trable se zakladnim civilizacnim minimem.
Tak pokud je civilizačním minimem nošení zbytečností jako kravata, na jejichž výrobu se zbytečně plýtvá zdroji, nebo polykání soplů (viz Japonsko), tak s tím mám taky problém.