Jistě že sou i u cílenejch reklam (resp google, jiné neznám...) i naprosto irelevantní reklamy, ale převážně sou tam ty co mě nevaděj, neobtěžujou, nebo si snad viděl u sebe na google reklamě reklamu ne vložky, problémy s erekcí, nadýmáním, plešatostí a já nevím čím vším možným... Já teda ne.
Tak reklamy na nejaky previt na erekci jsem uz videl, tusim na Vitalii. Nevim, jestli byly z Google. Podobne tusim s tou plesatosti. Na vlozky se nepamatuji, ale mozne to je. Ale opravdu nevim, proc by me takove reklamy mely rusit vice, nez reklamy na zahradni sekacky nebo sekery Fiskar (ktere stejne asi stoji za hovno, protoze sekeru nikdo dneska vyrobit neumi, stejne jako hoblik, jehly na obrazy a spoustu dalsich veci). Ja od reklamy zadam akorat jedno: aby neblikala.
A co místo dohadování zkusit placený obsah? Moc bych tomu nevěřil v zemi, kde funguje beztrestně server, který nabízí placený obsah zdarma (za reklamy), ale zkusit by se to mohlo. Udělali byste kvalitní obsah a ten nabízeli U open source se vždy nejvíce platí za tu přidanou hodnotu kolem, což můžete nabídnout přes články.
Tak jak jsem si vsiml, tak servery, ktere presly na placeny obsah, kolikrat maji problemy. On sice kazdy radi, jak se ma zavest placeny obsah bez reklam, ale kdyz ma platit, tak rekne, ze ho sere uz to, ze si musi zalozit ucet. Ale je pravda, ze by to melo sve vyhody. Vzhledem k tomu, ze se planuje prechod Roota na novy layout, clovek by po zalogovani a zmizeni reklam nemel problemy s odlisenim reklam od clanku.