par tydnu a dnes jsem "mel" IP 192.168.1.9. To to pekne dlouho trva, nez se oprava dostane na produkci...
Citace: Petr Krčmář 16. 10. 2015, 15:16:37Ahá! Tak to jsme doma, samozřejmě. Ano, to je problém v konfiguraci serverů, protože do clusteru byl přidán jeden nový server a ballancer o něm neví a vrací jeho lokální adresu. Výborně, pak je všechno v pořádku, protože jsem včera dostal mail, že je to na vývojové verzi opravené a mělo by se to co nejdřív nahrnout na produkci. Snad to tedy bude brzy v pořádku.Ubehlo par tydnu a dnes jsem "mel" IP 192.168.1.9. To to pekne dlouho trva, nez se oprava dostane na produkci...Problem s prispevky jsem "vyresil" pouzivanim Clippy. Neni to prilis elegantni, ale funguje to.
Ahá! Tak to jsme doma, samozřejmě. Ano, to je problém v konfiguraci serverů, protože do clusteru byl přidán jeden nový server a ballancer o něm neví a vrací jeho lokální adresu. Výborně, pak je všechno v pořádku, protože jsem včera dostal mail, že je to na vývojové verzi opravené a mělo by se to co nejdřív nahrnout na produkci. Snad to tedy bude brzy v pořádku.