Citace: Radovan. 21. 09. 2015, 16:58:17A to víte co mají společného pivaři a nekrofilní pedofilové?...Studenou dvanáctku!Teplou dvanácku nechce snad nikdo. Koukat se na to dá, ale to je asi tak všechno.
A to víte co mají společného pivaři a nekrofilní pedofilové?...Studenou dvanáctku!
Každopádně každému co jeho jest, já tam teď vidím sekery Fiskars
hovadiny typu "zbav se pleše za 15 minut", to je OK?
Citace: Petr Krčmář 21. 09. 2015, 08:18:29Každopádně každému co jeho jest, já tam teď vidím sekery Fiskars To je hřšbíček udeřen na hlavičku. Ony tyhle reklamy jsou částečně cílené a je jasné co tazatel několik předešlých dní na internetu dělal.
Nejsem si tim tak jisty, protoze podobne picoviny jsem mel tady na Rootu v dost cerstve nainstalovanem browseru.
Citace: JardaPNejsem si tim tak jisty, protoze podobne picoviny jsem mel tady na Rootu v dost cerstve nainstalovanem browseru. Co má browser společného s historií vyhledávání na základě kterého se ty reklamy zobrazují ? Jednou máš na internetu "profil" a změna prohlížeče ti fakt nepomůže
Ty treba vyhledavas prihlaseny do Googlu? Ja ne, ja dokonce ani vetsinou nevyhledavam Googlem.
CitaceTy treba vyhledavas prihlaseny do Googlu? Ja ne, ja dokonce ani vetsinou nevyhledavam Googlem.Nedělal bych si iluze, že to je nějaká překážka.
To by museli pouzivat nejake neprilis legalni praktiky
CitaceTo by museli pouzivat nejake neprilis legalni praktikyOpět: nedělal bych si iluze, že to je nějaká překážka :-D
Máme možnost v tom reklamním systému konkrétní reklamu zablokovat. Pokud uvidíte někdy něco závadného nebo nevhodného, pošlete mailem na redakci adresu, na kterou ta reklama vede. Podle toho se jednoznačně identifikuje a zablokuje.
Citace: marty 22. 11. 2015, 01:49:32Citace: JardaPNejsem si tim tak jisty, protoze podobne picoviny jsem mel tady na Rootu v dost cerstve nainstalovanem browseru. Co má browser společného s historií vyhledávání na základě kterého se ty reklamy zobrazují ? Jednou máš na internetu "profil" a změna prohlížeče ti fakt nepomůžeAha. A ten profil tam mas podle ceho? Ty treba vyhledavas prihlaseny do Googlu? Ja ne, ja dokonce ani vetsinou nevyhledavam Googlem.
A to má jako někoho ohromit? Myslíš si, že oni neví, že existuje AdBlock? Já naopak oceňuju, že si tady ten problém uvědomují a komunikují se čtenáři. Na Živě ti takový komentář akotát smažou. Přemýšlej trochu.