Ja som bol v rovnakej pozicii ako ty. Tiez mi chybalo uz len malo k dokonceniu Ing titulu, ale nevidel som v tom zmysel, lebo ako programator som pracu mal a, z mojho pohladu v tej dobe, sa moja kariera rozbiehala slubne. Zacinal som aj podnikat. Takze studovat som studoval skor kvoli rodicom, nez kvoli sebe.
Az kym som neurobil to na co si ty zatial len odhodlany - sekol som so skolou.
Vtedy som ale nevedel co ma pre mna buducnost prichystane a nakoniec to skoncilo tak, ze som si Ing titul dorobil externym studiom na hutnickej fakulte ako plynar, pretoze fakulta informatiky odidencov naspat nebrala... Bolo to utrpenie, pretoze ma to nebavilo, nemalo to nic spolocne s tym co robim a budem robit (snad... poucenie z minulosti) a hlavne mi to bralo vela energie a casu po veceroch, ked som bol unaveny z prace.
Nehovorim, ze ty dopadnes tak isto, ale tiez nevies co ta caka, tak radsej stav na istotu, dokonci ten jeden semester, zostatnicuj, zpromuj a potom uz si rob co chces. Ani tych niekolko mesiacov praxe ta o tvoje miesto nepripravi. Ak je s tebou sucasny zamestnavatel spokojny, tak ti urcite tvoje miesto podrzi.