to že to někde dělá dlouho neznamená, že to umí dobře ani že tomu rozumí, znamená to, že to jak to dělal někomu nějakou dobu stačilo
a ten titul to jako ma zarucit nebo jak to mam chapat?
10 rokov praxe neznamena, ze je dobry. poznam ludi co robia 2 roky a su lepsi ako ti co robia 10. ked robis 10 rokov dokola to iste, si v tom jednom dobry, dostanes nieco nove a cucis ako tela na nove vrata. ide o roznorodost prace a pristupu cloveka k praci.
a co ten titul? zehra tu roli ze clovek je po 2 letech lepsi nez ten po 10? NEEEE.. a jako jasne, kdyz nekdo dela nejakouu technologii nekolik let a je v ni expert, tak jsi nebude hledat praci v necem jinem prece. To ze nekdo umi X veci a ani jednu poradne, to neznamena, ze je lepsi. I doktor, ekonom, pravnik, co se nesetkal s necim, tak bude na to koukat. to je bezny

jo a plat by mne zajimal aspon prumer. protoze ja sem se uchazel o pozici, kde jsem pytal 1400 a chteli mi dat 1300, a to je firma, kde neni fluktuace. jako tedka na zivnost mam vic jak 2000e. a jsou i pozice, kde se plati 4000-5000e. to normalnej zamestnanec nikdy nedostane i kdyz se posere a muze mit i 5 titulu