Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++

hu

Re:Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++
« Odpověď #45 kdy: 06. 01. 2015, 10:20:19 »
Po důkladné obsahové analýze threadu je nutno konstatovat, že všichni její účastníci jsou naprostá hovada. Konkrétně pak v tomto pořadí a odůvodnění:

1) Jirsák protože je Jirsák,
1) Matfyzák Galgonek za samohanu,
1) Jiri K. za samohanu,
1) nick? za slovenštinu na českém fóru,
1) bla za slovenštinu na českém fóru,
1) Trollik za ambivalentní užívání jmenných rodů,
1) semestralka za redefinici ubohosti,
1) Krčmář za to, že ještě beznadějí neexplodoval,
1) PotatoJesus za regystr ochnǒstrojú,
1) Radovan za použití gůglu,
1) pilot za debilní dotazy,
1) StenFi za dovozování absurdních kauzalit,
1) Kolemjdoucí za to, že se ani nezastavil.

NÁMĚT NA DISKUZI

Linquerin

« Odpověď #46 kdy: 06. 01. 2015, 11:09:56 »

:D :D :D :D :D :D

« Odpověď #47 kdy: 06. 01. 2015, 11:36:42 »
Po důkladné obsahové analýze threadu je nutno konstatovat, že všichni její účastníci jsou naprostá hovada. Konkrétně pak v tomto pořadí a odůvodnění:

1) Jirsák protože je Jirsák,
1) Matfyzák Galgonek za samohanu,
1) Jiri K. za samohanu,
1) nick? za slovenštinu na českém fóru,
1) bla za slovenštinu na českém fóru,
1) Trollik za ambivalentní užívání jmenných rodů,
1) semestralka za redefinici ubohosti,
1) Krčmář za to, že ještě beznadějí neexplodoval,
1) PotatoJesus za regystr ochnǒstrojú,
1) Radovan za použití gůglu,
1) pilot za debilní dotazy,
1) StenFi za dovozování absurdních kauzalit,

NÁMĚT NA DISKUZI

Já se citim nerespektován, neprávem kritizován, ostrakizován a nasratý, že nejsem zmíněn v onom seznamu jen proto, že jsem náhodou nešel okolo ...

Jimm

« Odpověď #48 kdy: 06. 01. 2015, 12:08:28 »
Jako že když uvidím debílka v autě co bude kličkovat ze strany silnice na stranu a porazí 5 lidí, nemám právo říci že byl ve špatné autoškole, protože jsem v ní nebyl? To je hodně ubohý názor. :)

mezitím stačí dodat, že všechny ty zdarma. Konkrétně je to jedno, protože to stačí stáčí brát jako celé školy. ČVUT, MU, UK atd.

A na kolika z nich jsi studoval ;)?

« Odpověď #49 kdy: 06. 01. 2015, 12:15:57 »
Jako že když uvidím debílka v autě co bude kličkovat ze strany silnice na stranu a porazí 5 lidí, nemám právo říci že byl ve špatné autoškole, protože jsem v ní nebyl? To je hodně ubohý názor. :)

A možnost, že třeba ten debílek žádnou autoškolu neabsolvoval, tě nenapadne ;)?

« Odpověď #50 kdy: 06. 01. 2015, 12:23:58 »
A na kolika z nich jsi studoval ;)?

To je hodně ubohý názor. :)

A jen tak mimochodem, otázka není názor.

Jimm

« Odpověď #51 kdy: 06. 01. 2015, 12:33:29 »
No tak na to už se dá těžko něco říct.  ::)

Jimm

« Odpověď #52 kdy: 06. 01. 2015, 12:36:51 »
Můj příklad nebyl o někom kdo nemá autoškolu, stejně jako původní diskuse nebyla o někom, kdo nemá VŠ. Proč ze sebe děláš takového šaška? :)

hu

« Odpověď #53 kdy: 06. 01. 2015, 12:49:09 »

Do autoškoly se chodí pro řidičské oprávnění, nikoliv schopnosti. S přehledem lze toto tvrzení přenést na vysoké školy, respektive hromadné vzdělávání obecně.

hu

« Odpověď #54 kdy: 06. 01. 2015, 12:58:56 »
Můj příklad nebyl o někom kdo nemá autoškolu, stejně jako původní diskuse nebyla o někom, kdo nemá VŠ. Proč ze sebe děláš takového šaška? :)

Protože už dva roky nepublikoval, léčí si svou grafomanii na růtu. A určitě to není zdaleka jedinej šašek z matfyzu, dobrej exemplář je třeba Janeček. Tuhle jsem ho zahlíd v televizoru, horečnatě tam něco blekotal o zlojedech (wtf) a volbách 2.1, vyšla z toho zajímavá patologická kombinace čistě kvantitativně viděnýho světa a mlácení prázdný slámy - někdo by mu měl dát pár přes hubu, aby se probral. Ale třeba mu soudruzi z Brusele nakonec HFT zatrhnou a pak se bude moct konečně vrátit někam do kabinetu v Troji, kam patří.

« Odpověď #55 kdy: 06. 01. 2015, 13:03:07 »

Tak původní diskuze snad byla o přepisu programu z Javy do C++ ;). Pak se tu řešilo všechno možné a ty jsi pak reagoval na mou otázku vyjadřující pochybnost o tom, že real má podle čeho posuzovat kvalitu tolika škol.

Dobře takže ten debílek absolvoval autoškolu. Znamená to, že ta autoškola je špatná (protože ten debílek neumí pořádně řídit), anebo to znamená, že ta autoškola je skvělá (protože i debílka byla schopna naučit dost na to, aby získal řidičák)?

Ono totiž z toho tvého příkladu nic neplyne. Pokud třeba real má zkušenosti, že se k nim do práce hlasí jen blbci s titulem, pořád může být problém u nich, a prostě jen přihahují jen blbce.

« Odpověď #56 kdy: 06. 01. 2015, 13:04:55 »
Protože už dva roky nepublikoval, léčí si svou grafomanii na růtu.

Musíš lépe hledat, ideálně použít WOS a ne google :).

dword

« Odpověď #57 kdy: 06. 01. 2015, 13:05:02 »
Do autoškoly se chodí pro řidičské oprávnění, nikoliv schopnosti. S přehledem lze toto tvrzení přenést na vysoké školy, respektive hromadné vzdělávání obecně.

Do autoskoly se chodi pro schopnosti obsluhovat motorovy vuz. Na konci je tato vyuka stvrzena opravnenim a ZAJISTUJE, ze absolvent ma dane znalosti a umel je uplatnit v testech. A stejne tak to je na vysokych skolach (melo by byt...) a vlastne vubec v jakemkoliv vzdelavani obecne.

hu

« Odpověď #58 kdy: 06. 01. 2015, 13:08:15 »

Do autoskoly se chodi pro schopnosti obsluhovat motorovy vuz. Na konci je tato vyuka stvrzena opravnenim a ZAJISTUJE, ze absolvent ma dane znalosti a umel je uplatnit v testech. A stejne tak to je na vysokych skolach (melo by byt...) a vlastne vubec v jakemkoliv vzdelavani obecne.

Ty jsi komik :-D To ti řekla maminka, nebo ses šel zeptat do besipu? 

hu

« Odpověď #59 kdy: 06. 01. 2015, 13:21:45 »
Protože už dva roky nepublikoval, léčí si svou grafomanii na růtu.

Musíš lépe hledat, ideálně použít WOS a ne google :).

Gdyš já umym jenom seznam, najdu tam co neznám. A sorry za toho (byť vlastně citovaného) šaška, to už bylo přes čáru mého dnešního trollcvičení.