Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++

oldies

Re:Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++
« Odpověď #60 kdy: 06. 01. 2015, 15:17:00 »
Do autoškoly se chodí pro řidičské oprávnění, nikoliv schopnosti. S přehledem lze toto tvrzení přenést na vysoké školy, respektive hromadné vzdělávání obecně.

Do autoskoly se chodi pro schopnosti obsluhovat motorovy vuz. Na konci je tato vyuka stvrzena opravnenim a ZAJISTUJE, ze absolvent ma dane znalosti a umel je uplatnit v testech. A stejne tak to je na vysokych skolach (melo by byt...) a vlastne vubec v jakemkoliv vzdelavani obecne.
do autoskoly se mimo jine chodi pro zakladni senzoricke a motoricke navyky a reflexy jako treba do kurzu sebeobrany.

Ty jsi komik :-D To ti řekla maminka, nebo ses šel zeptat do besipu?

Sten

« Odpověď #61 kdy: 06. 01. 2015, 16:08:41 »
Do autoškoly se chodí pro řidičské oprávnění, nikoliv schopnosti. S přehledem lze toto tvrzení přenést na vysoké školy, respektive hromadné vzdělávání obecně.

Do autoskoly se chodi pro schopnosti obsluhovat motorovy vuz. Na konci je tato vyuka stvrzena opravnenim a ZAJISTUJE, ze absolvent ma dane znalosti a umel je uplatnit v testech. A stejne tak to je na vysokych skolach (melo by byt...) a vlastne vubec v jakemkoliv vzdelavani obecne.
do autoskoly se mimo jine chodi pro zakladni senzoricke a motoricke navyky a reflexy jako treba do kurzu sebeobrany.

Ty jsi komik :-D To ti řekla maminka, nebo ses šel zeptat do besipu?

A test z dopravních značek a předpisů má zřejmě prokázat, že absolvent správně a rychle rozlišuje barvy a písmena.

semestralka

« Odpověď #62 kdy: 06. 01. 2015, 19:01:00 »
Sice jsem napsal trochu neurčitě "NÁMĚT NA DISKUZI", ale že se stane tady to jsem opravdu nečekal.

Semestrálko dej mi 1000,- a udělám ti to. No, tak ne, dej mi 1500,- mám teď zkouškové.

1500 /hod je hodně, dáme ti maximálně 400 Kč/hod + ti necháme poslat předplacenou SIM a 1000 Kč na nutné výdaje. Co ti zbyde bude tvoje, ale semestrálka musí být už hotová do konce týdne. Zadání je dole, můžeš se do toho pustit  8)

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=66978227993067555305

Natix

« Odpověď #63 kdy: 06. 01. 2015, 19:21:09 »
Sice jsem napsal trochu neurčitě "NÁMĚT NA DISKUZI", ale že se stane tady to jsem opravdu nečekal.

Semestrálko dej mi 1000,- a udělám ti to. No, tak ne, dej mi 1500,- mám teď zkouškové.

1500 /hod je hodně, dáme ti maximálně 400 Kč/hod + ti necháme poslat předplacenou SIM a 1000 Kč na nutné výdaje. Co ti zbyde bude tvoje, ale semestrálka musí být už hotová do konce týdne. Zadání je dole, můžeš se do toho pustit  8)

On ale nepsal na hodinu...

« Odpověď #64 kdy: 06. 01. 2015, 19:36:34 »
Po důkladné obsahové analýze threadu je nutno konstatovat, že všichni její účastníci jsou naprostá hovada. Konkrétně pak v tomto pořadí a odůvodnění:

1) Jirsák protože je Jirsák,
1) Matfyzák Galgonek za samohanu,
1) Jiri K. za samohanu,
1) nick? za slovenštinu na českém fóru,
1) bla za slovenštinu na českém fóru,
1) Trollik za ambivalentní užívání jmenných rodů,
1) semestralka za redefinici ubohosti,
1) Krčmář za to, že ještě beznadějí neexplodoval,
1) PotatoJesus za regystr ochnǒstrojú,
1) Radovan za použití gůglu,
1) pilot za debilní dotazy,
1) StenFi za dovozování absurdních kauzalit,
1) Kolemjdoucí za to, že se ani nezastavil.

NÁMĚT NA DISKUZI

jdwš dotoho?, Jestlí jo tak si plácnme abudeš výkoný viccepresident rgstru ohnǒstrojú§ :-*!
Vybrme penéze na kkstarteru a koupííme něiký rychlý fáro a pojdem spolu do kasína ahned budeme mít deskrát tolik! :(!
Jako v filmu raimnoj  ;D
Bible Kralická, přísloví 26

3 Bič na koně, uzda na osla, a kyj na hřbet blázna.
7 Jakož nejednostejní jsou hnátové kulhavého, tak řeč v ústech bláznů.
14 Dvéře se obracejí na stežejích svých, a lenoch na lůži svém.
27 Kdo jámu kopá, do ní upadá, a kdo valí kámen, na něj se obrací.

Krleš!

he

« Odpověď #65 kdy: 06. 01. 2015, 20:29:39 »
Po důkladné obsahové analýze threadu je nutno konstatovat, že všichni její účastníci jsou naprostá hovada. Konkrétně pak v tomto pořadí a odůvodnění:

1) Jirsák protože je Jirsák,
1) Matfyzák Galgonek za samohanu,
1) Jiri K. za samohanu,
1) nick? za slovenštinu na českém fóru,
1) bla za slovenštinu na českém fóru,
1) Trollik za ambivalentní užívání jmenných rodů,
1) semestralka za redefinici ubohosti,
1) Krčmář za to, že ještě beznadějí neexplodoval,
1) PotatoJesus za regystr ochnǒstrojú,
1) Radovan za použití gůglu,
1) pilot za debilní dotazy,
1) StenFi za dovozování absurdních kauzalit,
1) Kolemjdoucí za to, že se ani nezastavil.

NÁMĚT NA DISKUZI

jdwš dotoho?, Jestlí jo tak si plácnme abudeš výkoný viccepresident rgstru ohnǒstrojú§ :-*!
Vybrme penéze na kkstarteru a koupííme něiký rychlý fáro a pojdem spolu do kasína ahned budeme mít deskrát tolik! :(!
Jako v filmu raimnoj  ;D

ocividne mas podnikatelskyho ducha. zkus to prodat ve Vrbeticich.

ghost

« Odpověď #66 kdy: 06. 01. 2015, 20:38:33 »

To je nejaka stredoskolska uloha? Kdyz to je pro tebe tezke, sup s tebou na ucnak. Aspon muzes montovat auta ve fabrice ;)

noef

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 06. 01. 2015, 20:48:49 »
Cekal jsem od tohoto vlakna trosku vic :-\ (mam na mysli puvodni tema, off-topic tu vykvetl celkem zajimavy). Treba srovnani, kolik casu zabrala implementace Java vs. C++, jak to bylo s rychlosti obou reseni, jestli Java implementace zohlednovala pozadavky na rychlost (napr. vhodne optimalizace, nastaveni/volba GC), atp.

h7

« Odpověď #68 kdy: 06. 01. 2015, 20:52:23 »
Když na to zběžně koukám, sám tedy moc nechápu zadání. Jak chápete význam těch metod jako VlozNaslednika, ZpristupniAktualni, ZpristupniNaslednika, OdeberAktualni, OdeberNaslednika? Aneb v zadání nevidím nic o tom, co je to aktuální prvek, jak se nastavuje apod. Obdobně u následníka (čeho?).

Ono tedy vůbec zadání, které je popsané pouze názvy metod, ale chybí nějaká definice sémantiky těch metod, je dost zvláštní.

« Odpověď #69 kdy: 06. 01. 2015, 21:17:11 »
Cekal jsem od tohoto vlakna trosku vic :-\ (mam na mysli puvodni tema, off-topic tu vykvetl celkem zajimavy). Treba srovnani, kolik casu zabrala implementace Java vs. C++, jak to bylo s rychlosti obou reseni, jestli Java implementace zohlednovala pozadavky na rychlost (napr. vhodne optimalizace, nastaveni/volba GC), atp.
Myslím, že takové hodnocení výrazně přesahuje schopnosti autora tématu. Vás by zajímalo porovnání od někoho, kdo je schopen zcela vážně napsat Říkal jsme si, že potřebuju knihovnu pro můj joystick a ta je v Javě? Možná tak srovnání, jak dlouho trvalo zjistit, jaký rozdíl je mezi ovladačem zařízení a knihovnou nebo jaké jsou vůbec možnosti komunikace s hardware.

Jiri K.

« Odpověď #70 kdy: 07. 01. 2015, 17:41:19 »
Podle mě to Semestrálka až moc dobře ví, že jsem nepsal na hodinu, beztak je to podvodník.

Filip Jirsák, ty pořád asi nechápeš (už mě to nepřekvapuje), že ikdyž nejsem nerd jako ty, pořád si můžu chtít, a snad na to mám i právo, pokecat. Vůbec jsi tu přece nemusel psát.

« Odpověď #71 kdy: 07. 01. 2015, 18:15:11 »
Filip Jirsák, ty pořád asi nechápeš (už mě to nepřekvapuje), že ikdyž nejsem nerd jako ty, pořád si můžu chtít, a snad na to mám i právo, pokecat. Vůbec jsi tu přece nemusel psát.
Samozřejmě, že si můžete chtít pokecat. Nenapsal jste žádné téma, tak se tu kecá o blbostech. Co vás na tom udivuje? Celé diskusní vlákno perfektně odpovídá vašemu úvodnímu textu.

Jinak tím, kdo nechápe, jste tady spíš vy. Připadá vám, že „chtít si pokecat“ je dotaz? Je to žádost o radu?

Citace: Fórum Root.cz
Nevíte si rady? Něco vám nefunguje? Zeptejte se ostatních čtenářů na našem fóru!

semestralka

« Odpověď #72 kdy: 07. 01. 2015, 19:06:31 »
Podle mě to Semestrálka až moc dobře ví, že jsem nepsal na hodinu, beztak je to podvodník.

Už na tom děláš??? mám jinak někoho jiného  8)

semestralka

« Odpověď #73 kdy: 07. 01. 2015, 19:09:01 »

To je nejaka stredoskolska uloha? Kdyz to je pro tebe tezke, sup s tebou na ucnak. Aspon muzes montovat auta ve fabrice ;)
já to jenom umím řešit jinak  8)

« Odpověď #74 kdy: 07. 01. 2015, 19:24:06 »
Ten hajzlik je tu jeste? :-/