Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++

Trollik

Re:Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++
« Odpověď #30 kdy: 06. 01. 2015, 01:01:38 »
Äle panove, on nepise, ze chce vypracovat semestralku, jen chce, abyste zhodnotily jeji obtiznost a doucovali ho vypracovanim podobneho programu, na kterem mu toi vysvetlite a osaha si to a potom napise konkretni verzi do seminare.

Chapu spravne?  No, ale neni blbej, vi, ze prachy hybou svetem a casu nam bylo dano malo. I hajzlici co si pripomahaji jsou potreba.

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 06. 01. 2015, 01:26:59 »
Říkám tu jen svůj osobní názor, možná že jsou méně odpadní VŠ, ale ty co znám, to je dobrá špína na úrovni posledního ročníku střední školy, když jsem studoval já.

A jaké konkrétní VŠ jsou zde odpad, mohu-li se zeptat?

bla

« Odpověď #32 kdy: 06. 01. 2015, 01:44:33 »
Kiezby sme taketo dobre zadania mali na nasej skole, mozno by zo mna nieco bolo.

nick?

« Odpověď #33 kdy: 06. 01. 2015, 02:06:25 »
Paneboze co sme poriadkova policia? Aj ked tu chce niekto predat laptop tak si tu admin nepyta seriove cislo a neoveruje ci to neni lopata tak klud. Ak je pako a nevie si to nakodit, tak nech si to nakodit da. Ak chce s tym titulom podnikat tak good luck a ak sa s nim chce zamestnat u niekoho tak good luck dva krat..

Mam firmu a rikam kazdemu a kazdemu napockani dam "prax" do CV uplne zadarmo. At si lidi vymyli pozici, napln prace, projekty, ja se jim to naucim a pokud mi nekdo zavola tak jim reknu ze pan X byl nejlepsi zamestnanec na svete - a vite proc? Protoze mam u riti, pokud chce nekto v dnesnim svete ojebavat o svych znalostech a to ho ma nekam dostat, resp. je to jeho plan, at to klidne dela...

Tady nejsme dekani skoly abychom kontrolovali zadani, budte lidi a trochu klidu :)

P.S.: Sry sa swicht CZ a SK..

« Odpověď #34 kdy: 06. 01. 2015, 02:11:14 »
Mam firmu a rikam kazdemu a kazdemu napockani dam "prax" do CV uplne zadarmo. At si lidi vymyli pozici, napln prace, projekty, ja se jim to naucim a pokud mi nekdo zavola tak jim reknu ze pan X byl nejlepsi zamestnanec na svete (...)

To ti tak bude nekdo verit, ze zadarmo delas charitu pro lhare ;D

Jimm

« Odpověď #35 kdy: 06. 01. 2015, 02:16:31 »
Nevím jestli všechny fakulty, ale VŠE na mě působí dost tragickým dojmem, měl jsem několikrát co do činění s někým odtamtud a nevycházel jsem z úžasu... Sebevědomí jim nechybělo, ale všechno ostatní ano. Zajímavé je, že o ní občas slyším chválu, tak jsem měl třeba smůlu, ale dle mého by jaloví lidé, co neumí ani česky, prostě neměli kvalitní školou prolézt.

Říkám tu jen svůj osobní názor, možná že jsou méně odpadní VŠ, ale ty co znám, to je dobrá špína na úrovni posledního ročníku střední školy, když jsem studoval já.

Jiri K.

« Odpověď #36 kdy: 06. 01. 2015, 05:32:19 »
Sice jsem napsal trochu neurčitě "NÁMĚT NA DISKUZI", ale že se stane tady to jsem opravdu nečekal.

Semestrálko dej mi 1000,- a udělám ti to. No, tak ne, dej mi 1500,- mám teď zkouškové.

« Odpověď #37 kdy: 06. 01. 2015, 07:06:54 »
Námět na diskusi? Zatím z vašich dvou komentářů plyne jedno ústřední téma - jestli člověk, který neumí napsat dva komentáře tak, aby bylo jasné, o čem píše, má obhájit diplomku. Já si myslím, že ne, protože mi není jasné, k čemu bude práce, které nikdo nerozumí. Pak je taky otázka, proč si jako téma programování kvadrokoptéry vybírá někdo, kdo nerozumí ani programování, ani ovládání hardware. Možná by bylo lepší, kdybyste místo psaní nesrozumitelných námětů k diskusi na diskusní fóra někam zalezl a něco si přečetl, abyste se naučil alespoň česky.

Jiri K.

« Odpověď #38 kdy: 06. 01. 2015, 07:44:35 »
Námět na diskusi? Zatím z vašich dvou komentářů plyne jedno ústřední téma - jestli člověk, který neumí napsat dva komentáře tak, aby bylo jasné, o čem píše, má obhájit diplomku. Já si myslím, že ne, protože mi není jasné, k čemu bude práce, které nikdo nerozumí. Pak je taky otázka, proč si jako téma programování kvadrokoptéry vybírá někdo, kdo nerozumí ani programování, ani ovládání hardware. Možná by bylo lepší, kdybyste místo psaní nesrozumitelných námětů k diskusi na diskusní fóra někam zalezl a něco si přečetl, abyste se naučil alespoň česky.

Chtěl jsem nejprve (opravdu jen nakrátko) napsat něco konstruktivního na vás, ale tady máte moji klíčovou reakci:

Bla, bla, bla.

Víc si nezasloužíte, to co jste napsal je jen snůška keců. Já jsem chtěl, aby to bylo volné téme okolo techniky a kompů a napsal jsem to neurčitě zcela záměrně, neb jsem jen vyjadřoval svůj momentální pocit a situaci. Narozdíl od vás, kterýžto si dovolite určovat mi atributy, které ani nemůžete vědět. Asi jste blbec - to už se teď určit dá.

« Odpověď #39 kdy: 06. 01. 2015, 08:12:54 »
Já jsem nepsal, že byste to napsal neurčitě, ale že jste to napsal nesrozumitelně. Mezi neurčitě a nesrozumitelně je rozdíl. Neurčitě znamená, že je jasná podstata sdělení, jenom není konkrétní. Nesrozumitelně znamená, že není jasné, co jste vlastně chtěl sdělit. Přičemž ve vašem případě ta nesrozumitelnost plyne hlavně z toho, že některé vaše výroky ani nejsou českými větami. Vyjádření svého momentálního pocitu a situace nikdy nemůže být neurčité, protože se to týká právě vaší určité momentální situace a pocitu.

Volné téma „okolo techniky a kompů“ je celé toto fórum.

Je zajímavé, že já podle vás vaše atributy nemůžu vědět, zatímco vy ty mé vědět můžete. Ale můžu vás ubezpečit, že když někdo dvakrát po sobě netrefí ani správnou českou větu, je nesrovnatelně pravděpodobnější, že má chaos v přemýšlení a neumí se vyjadřovat,  než že je to lingvista, který dělá nějaký výzkum.

SB

« Odpověď #40 kdy: 06. 01. 2015, 08:40:11 »
Jezis, no a co?  Jestli potrebuje pro uskutecneni svych planu titul z informatiky, tak at ho klidne ziska podvodem. Pokud chce byt jen radovym delnikem, pak okrada sam sebe o znalosti a dovednosti a v budoucnu spravedlnost prijde sama. Proc by mel ztracet cas necim, co do jeho planu nezapada?

Tak to určitě ne! Titul má zaručovat, že držitel získal určité znalosti. Jestli má dotyčný pocit, že ztrácí čas, může jít dělat něco jiného.
Na druhou stranu mě v národu omrdávačů takovýto názor ani nepřekvapuje.

Jiri K.

« Odpověď #41 kdy: 06. 01. 2015, 08:54:23 »
Citace
Je zajímavé, že já podle vás vaše atributy nemůžu vědět, zatímco vy ty mé vědět můžete.

Když už mi tady děláte přednášku na téma racionalita, alespoň jste mohl zachytit tu zřetelnou nianci v tom, že jsem vám atribut "býti blbec" přiřknul až poté, co jste se na mně dopustil docela solidní křivdy.

Kdyby mi tady nepsali lidé, kteří z toho udělali úplný smeťák, včetně vás, už jsem si mohl zareagovat na prvních pár příspěvků a všechno by se dalo dopodrobna rozvést; a třeba bych se něco nového dozvěděl.

Nejpíše jsem asi příliš naivní, když jsem doufal, že lidi, kteří k tomu nemají co říct (jako třeba i vy), disciplinovaně odejdou a nechají to být.

real

« Odpověď #42 kdy: 06. 01. 2015, 09:16:27 »
Jezis, no a co?  Jestli potrebuje pro uskutecneni svych planu titul z informatiky, tak at ho klidne ziska podvodem. Pokud chce byt jen radovym delnikem, pak okrada sam sebe o znalosti a dovednosti a v budoucnu spravedlnost prijde sama. Proc by mel ztracet cas necim, co do jeho planu nezapada?

Tak to určitě ne! Titul má zaručovat, že držitel získal určité znalosti. Jestli má dotyčný pocit, že ztrácí čas, může jít dělat něco jiného.

Protože sis to tak definoval? Podle mě je to nesmysl. Žádná spravedlnost samozřejmě nepřijde ani jako u zaměstnance. On nechce něco jiného, nejdříve chce titul a pak se uvidí.

real

« Odpověď #43 kdy: 06. 01. 2015, 09:20:30 »

Student určitě odpoví, ale mezitím stačí dodat, že všechny ty zdarma. Konkrétně je to jedno, protože to stačí stáčí brát jako celé školy. ČVUT, MU, UK atd.

« Odpověď #44 kdy: 06. 01. 2015, 09:24:29 »
mezitím stačí dodat, že všechny ty zdarma. Konkrétně je to jedno, protože to stačí stáčí brát jako celé školy. ČVUT, MU, UK atd.

A na kolika z nich jsi studoval ;)?