Ako to vypada zavisi od projektu, su projekty kde naberaju, su projekty ktore osekavaju a su projekty co si idu rovnakym sposobom ako rok dozadu. Co je velke plus, ak osekavaju tvoj projekt, tak sa ti snazia najst robotu na inom projekte, takze ta neodstrihnu pri prvom probleme.
Platovo, by som povedal v pohode vzhladom na narocnost prace. Uprednostnuju pracu na HPP, aj ked mozno v CR to moze byt inak.
Na com robia, zavisi od toho, do ktorej divizie sa hlasis (siemens ich ma tusim 7, mozmo uz aj viac). Plus este na divizii tiez, ake projekty ta divizia ma. Plus pravdaze od mesta kde sa hlasis - moze byt projekt ktory sa robi iba v jednom meste, alebo to moze byt nieco velke roztahane do viacerych lokalit a podobne. Over si co robia v lokalite kde sa hlasis. Projekty su celkovo roznorode (je to obrovska firma, ktora ma projekty od 5tich ludi po kludne 100+), pravdaze v ramci mantinelov tej ktorej divizie (ala healthineers nebude predsa robit softver pre kontrolne centrum zel. stanice).
Ludia su v pohode, su priatelsky a napomocny. Vsetci si tu tykaju, kancelarie su pekne, moderne.
Co sa tyka roznych benefitov, taka klasika ako ponukaju rozne ine velke firmy (naborovy, pri nejakych zivotnych udalostiach, poukazky na rozne kulturne/sportovne/rozne ine veci, sick days, ...). Skolenia su trochu problem (co sa tyka zaskolenia na projekt to dostanes, s tym problem nie je, akurat soft skill skolenia su skor iba na papiery).