Jistě, taky tam mají theoretical CS. Uváděl jsem to hlavně proto, abys tady přestal vytvářet dojem, že CS je vyčíslitelnost, Turing a podobné věci a všechno ostatní je pro pitomce. Není. Jak máš možnost vidět, na jedné z neprestižnějších škol na světě se CS vysvětluje na --- PYTHONU! Na té přednášce můžeš taky vidět, že se tam jasně mluví o skills. A taky o "computational thinking", čímž se myslím umět něco naprogramovat.
Vzdyt jsem nic takoveho netvrdil. Naopak, napsal jsem, ze priklady jsou take potreba ke studiu te teorie. A dale, Python je muj oblibeny jazyk, uz v dobe sveho studia jsem byl zastance toho, aby se ucil misto Pascalu. Konecne, jsem zastance toho, ze by se programovat (aspon trosku) mel ucit kazdy - je to nova gramotnost.
To, co se tady snažíš obhajovat, prostě zjevně nefrčí. Je klidně možný, že všichni, včetně profesorů na MIT jsou pitomci, kteří učí zbytečný nesmysly pro cvičený opice, jenom anonym na rootu je letadlo, který přesně ví, jak by univerzita měla vypadat, ale abych pravdu řekl, moc bych si na to nevsadil.
To si nemyslim, akorat mi pripada, ze to co ty obhajujes (nebo jsi alespon zpocatku obhajoval) je neco zcela jineho nez jak to vypada na MIT. Jinak ja jsem byl se svou alma mater spokojeny, bylo to presne to, co jsem si od toho sliboval. A konecne, nepripadam si jako anonym, ja sve jmeno znam. :-)