Ocividne mas presne 0 zkusenosti s Apple produkty. Hlavne, ze si to umis obhajit.
No ovšem. Protože Skvělý Apple přece musí žrát každý, kdo na to jen sáhne.....
Ale tak přoč se nebavit konkrétně? Už lze na iphonu taková banalita jako nahrát hovor? Můžu zaplatit pomocí NFC?
Fakt super platforma to shnilé jablko. Můžete jen to, co vám za vaše peníze možná milostivě dovolí.
Ono s tim nahranim hovoru zalezi jak se na to divas. Je to typicky pristup Applu, ktery se snazi resit sva zarizeni jako celek. Rekli si, ze iPhone se siroce pouziva ve firmach a mezi managery a proste vsude, a ze je neslusne ci dokonce nezakonne nahravat hovor a muze to vyvolavat mezi lidmi neduveru, a proto tuto funckionalitu vynali z default aplikace.
Z jineho uhlu pohledu to vsak je kravina, a to je ten typicky PC pohled - je to aplikace na nahravani hlasu a te ma byt jedno, ze nekomu volam. Nerikam ze je spatne se na to divat takhle a taky jsem to delal, jenze je tady velke jenze.
Lidi jako ja si Apple kupuji praveze proto, ze resi sve produkty jako celek - protoze to taky diky tomu vsechno perfektne funguje dohromady - a to je ten duvod proc si to kupuje. Tohle ohledne politiky nahravaci aplikace beru jako vedlejsi produkt ci nevyhodu reseni produktu jakozto celku se vsim vsudy. Ja jsem se rozhodl, ze mi takovyto celostni pristup vyhovuje, a tyto drobne detaily budu radeji workaroundovat, nez abych mel univerzalni ale polofunkcni PC-like zarizeni.