No jasne, hateri sa ozvali a vedia o systemd velke H. A pritom sami raz zmigruju, ajurat budu mat blbe reci ze v 2017 to bolo nepouzitelne ale v 2019 je to uz fasa...Dobre si spravil, ze si zmigroval. Dobuducna budes mat ovela jednoduchsi upgrade. SystemD je jedna z najotestovanejsich a najstabilnejsich veci aku linux ma. A kodia ju spickovi a PLATENI programatori. Nie banda zhulenych githubistov. Staci pozriet zdrojaky. Kazdy sw moze mat chybu, ale u systemd by som sa bal najmenej. Vsetko krasne zdokumentovane, ochotna komunita, radost pouzivat ich api. Init style scriptarina je obsoletny balast porovnatelny s autoexec.bat a config.sys Ale to haterovi nevysvetlis, lebo ich to asi vzrusuje trolit nad pokrokom. U nas sme za dva roky postupne nabehli na systemd na stovke masin, zeleznych aj virtualnych a ziaden problem co by stal za rec. Problemy boli zvycajne len pri upgrade. Po nastaveni vsetko slape, ziaden problem s logovanim, watchdogmi a podobne nezmysly co siria hateri. Blobu zdar
Citace: DareBack 21. 03. 2017, 16:47:35No jasne, hateri sa ozvali a vedia o systemd velke H. A pritom sami raz zmigruju, ajurat budu mat blbe reci ze v 2017 to bolo nepouzitelne ale v 2019 je to uz fasa...Dobre si spravil, ze si zmigroval. Dobuducna budes mat ovela jednoduchsi upgrade. SystemD je jedna z najotestovanejsich a najstabilnejsich veci aku linux ma. A kodia ju spickovi a PLATENI programatori. Nie banda zhulenych githubistov. Staci pozriet zdrojaky. Kazdy sw moze mat chybu, ale u systemd by som sa bal najmenej. Vsetko krasne zdokumentovane, ochotna komunita, radost pouzivat ich api. Init style scriptarina je obsoletny balast porovnatelny s autoexec.bat a config.sys Ale to haterovi nevysvetlis, lebo ich to asi vzrusuje trolit nad pokrokom. U nas sme za dva roky postupne nabehli na systemd na stovke masin, zeleznych aj virtualnych a ziaden problem co by stal za rec. Problemy boli zvycajne len pri upgrade. Po nastaveni vsetko slape, ziaden problem s logovanim, watchdogmi a podobne nezmysly co siria hateri. Blobu zdar Nejsem si jisty jestli si vtipalek, idiot a nebo troll.
Takže ukončete jazykové nebo pindíkoměrné okénko, nebo se systémdé nesouvisí.
SystemDick je kanka na historii linuxu a unixu obecne. Potter se totiz snazi udelat si svuj vlastni os paraziticky nad linuxem a vsem to nacpat.Coz se mu podarilo a je to prvni krok k padu linuxu.
Citace: tnr 23. 03. 2017, 21:31:36Nejak mi unika proc bych mel chtit pouzivat kernel bez cgroups... Treba proto, ze vyrabis ten embedded system, kde proste nechces mit nic, co neni nezbytne nutny.
Nejak mi unika proc bych mel chtit pouzivat kernel bez cgroups...
Já už jsem rezignoval, stejně na tu sračku přešly všechny distra, holt si ten desktop přeinstaluju když se systemd dosere a odmítne bootovat nadobro. Aspoň mám každej druhej měsíc o zábavu postaráno a je to rychlejší než v té kokotině hledat chybu.