1
Server / Re:Conky monitoring teploty CPU a GPU
« Poslední příspěvek od Michal Šmucr kdy 10. 01. 2026, 23:40:42 »Není zač, mám také radost, jestli jste to rozchodil. Mějte se.
to je pak firemní senior. Takovýhle člověk však nemusí být senior v širší komunitě vývojářů protože nemusí umět problematiku programování a vývoje do hloubky ale jen to co je v jeho případě potřeba.muj pripad je takovy, ze mam tak stary a hnusny projekt, ze vsichni ostatni kolegove odesli,
az jsem zustal sam a kdokoliv novy prijde je proti mym znalostem projektu junior.
takze jsem jsem jako ten prevoznik, ktery musi jezdit na lodce dokud neumre, nebo dokud
neprehodi svou sluzbu na nekoho noveho.

muj pripad je takovy, ze mam tak stary a hnusny projekt, ze vsichni ostatni kolegove odesli,
az jsem zustal sam a kdokoliv novy prijde je proti mym znalostem projektu junior.
takze jsem jsem jako ten prevoznik, ktery musi jezdit na lodce dokud neumre, nebo dokud
Zůstal jsem juniorem, vesele můžu kurvit věci, nemám žádnou zodpovědnost a u všeho můžu nadávat, že to není podle specifikace, chybí tomu dokumentance, atd. A protože jsem junior, tak to všichni akceptují a mávnou nad tím rukou.Postupně jsem se stal seniorem. Pořád za mnou někdo chodí a na něco se ptá, mám nějakou zodpovědnost, ale zase můžu do všeho kecat a ostatní musí dělat věci tak, jak chci já.
Mám skvělý život.
muj pripad je takovy, ze mam tak stary a hnusny projekt, ze vsichni ostatni kolegove odesli,Korporat, mala/stredna firma, garazovka?