1
Hardware / Re:HP Cashback - vaše zkušenosti
« Poslední příspěvek od RDa kdy Dnes v 22:50:43 »Ja jsem jednou vracel do HP windowze ... (tak 15 let zpet) nechteli mi poslat penize, ale poslali mi jako kompenzaci modem (wwan kartu).
Ještě otázka do pranice - kdy bude v Česku IPv6 všude?Už jí máte v té své domácí síti? Třeba se čeká právě na vás.
[fotka racku]
...
proc by nas to melo prekvapovat v zemi, kde se takove veci bezne hlidaji.
me to spis desi v evrope, ze eu chce chat controll, cenzuru socialnich siti, ovlivnovani voleb.
V totalitní zemi, kde nepohodlní lidé padají z oken, mě to skutečně nepřekvapuje a u (post)bolševiků také ne. Ovšem cenzuru se snaží zavádět Evropská Unie, i další demokratické celky. Což už mě překvapuje. Do Chat Control nevidím, nevím jak tedy půjde obejít. Musel bych si to pořádně nastudovat. Ale dost možná to skončí jako nefunkční buzerace (takových zákonů už je více). Ale ono se není čemu divit. Právě šíření dezinformaci, strašení, cílené rozdělování společnosti (víme odkud vítr vane) je možná důvod, proč se o to EU snaží.
Samotné SIM karty u nás v ČR ještě hlídané nejsou, v okolních státech tuším ano, ale nevím přesně. Nikdy jsem to pořádně nezjišťoval. Totalitní režim SIM karty kontrolovat samozřejmě bude.