1
Sítě / Re:Wi-Fi pro dvoupatrový dům
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy Dnes v 09:11:18 »zapomněl jsem napsat co mám teď : CUDY BE6500 2.5G Wi-Fi 7 RouterCo je na tom úsměvného? Tuhle funkci mají prakticky všechny levnější routery a když to tak člověk vezme, je to poměrně efektivní a laciné řešení. Cudy dělá slušná zařízení s velmi dobrým poměrem cena/výkon, na kterých běží jejich OpenWrt a v podstatě ofidicálně podporují i instalaci vlastního OpenWrt. Na dnešní poměry dost zázrak. Jako ano, nemůžete od toho čekat kvality něčeho třikrát dražšího. Ale to fakt není žádný objev.
* mimochodem nechal jsem jej běžet asi měsíc v kuse a začal se zpomalova. Musel jsem nastavit denní reset v noci a už žádné problémy. Takže úsměvný stroj.
tplinku deco se doporučuju vyhnout - osobní zkušenost u jednoho zákazníka. Po 1,5 roce tomu začaly odcházet porty a celkově to nějak divně blblo. PNevím, mně fungují roky bez problémů. A navíc podstatně lépe, než jsem čekal.
Pokud nechceš mtik, tak ubiquity je fajn, mám to v některých firmách a funguje to spolehlivě, nastavení jednoduché přes aplikaci nebo web.Záleží, jak moc to chce konfigurovat. Ubiquity je fajn pokud to chce nějak konfigurovat. Pokud by to naopak nechtěl řešit vůbec, je to Deco podstatně vhodnější v mnoha ohledech.
Paradoxně si nechci hrát, ani nic moc tunit, toho mám v práci dost. Chce to něco jednoduchého, funkčního.Pokud chcete něco jednoduchého, kašlete na řeči místních nerdů o Ubiquity, kupte si dvě Deca, propojte do meshové sítě a budete mít na dalších pár let vystaráno bez toho, abyste musel cokoliv řešit. Tunit na tom nejde nic ale zase to funguje v podstatě automagicky a výkonné je to dostatečně.
Poslední příspěvky