1
Bazar / Re:Prodám 2× mini počítač Fujitsu FUTRO S720
« Poslední příspěvek od TechnikTom kdy 15. 03. 2026, 22:05:42 »Mám zájem o jeden kousek - poslal jsem soukromou zprávu s kontaktem na mne.
osobně bych uplatnil obecné pravidlo nákupů výpočetní techniky: pokud vyloženě nemusím nakupovat teď hned nebo není jasné, že ceny půjdou dlouhodobě prudce nahoru, nákup co nejdéle odložit.
Pořídil jsem EZS Jablotron 100+. Za chvíli mi bude končit tříměsíční bezplatné zkušební období. Poté bych chtěl dát do ústředny svojí SIM kartu. Poradil by mi někdo, kdo to takto požívá, jak nastavit čísla, kam se v případě poplachu zasílají SMS? Existuje na to nějaký návod nebo se to dělá v programu na PC (J-Link, F-Link)? Děkuji.
Hele asi budu - mám udělanej bridge mezi tím jejich protokolem a MQTT, kde se mi publikujou změny stavu čidel a systému a naopak poslouchá nějaké topicy, skrze které ovládám stavy jednotlivých sekcí. Tyhle zprávy jsou zašifrované (PSK) abych měl zajištěno, že mi někdo skrz MQTT server nezachytí/nezopakuje message na odkódování.
Je škoda, že něco takového nenabízí oni sami - ušetřil bych si spoustu práce s tím F-Linkem. To je sice taky docela šíleně napsanej program, ale zato má relativně pěkný logování, ze kterýho se dá ledasco poznat.
Sdílet to nebudu teď hned, ještě to chce trochu lásky - ale osobně mi to běží s docela slušným uptimem bez problémů