1
Odkladiště / Re:Jak fungují eDoklady?
« Poslední příspěvek od Logik kdy Dnes v 13:36:55 »Citace, co jsem reálně tvrdil:
Tvá odpověď:
Sice mám guilty-pleasure odhalovat v diskusi argumentační fauly, ale bavit se s člověkem, který je schopen takto lhát, nemá smysl. Pokud se Filipe za tuto svoji primitivní lež neomluvíš nebo ji alespoň neuznáš, nebudu dále reagovat (ne, že bych neměl jak, právě jsem z textu smazal vyvrácení Tvé jediné relevantní námitky, která zbyde, když se tato Tvá lež odstraní).
Citace
#90: Např. seznam voličů pro parlamentní volby se uzavírá několik dní před volbami.a když jsi na to začal fabulovat o týdnu, tak jsem Tvoje nepravdy uvedl na pravou míru
Citace
#92: Jasně jsem napsal, že volební seznamy nezohledňují změnu provedenou starou několika dnů,
Tvá odpověď:
Citace
Tvrdil jste, že seznamy voličů nemohou obsahovat změnu údajů starou týden.A na základě této své lži rozjel hnojomet.
Sice mám guilty-pleasure odhalovat v diskusi argumentační fauly, ale bavit se s člověkem, který je schopen takto lhát, nemá smysl. Pokud se Filipe za tuto svoji primitivní lež neomluvíš nebo ji alespoň neuznáš, nebudu dále reagovat (ne, že bych neměl jak, právě jsem z textu smazal vyvrácení Tvé jediné relevantní námitky, která zbyde, když se tato Tvá lež odstraní).