1
Bazar / Re:Koupím hardware vhodný na domácí server
« Poslední příspěvek od Dave JeNej kdy Dnes v 11:09:40 »No to právě řešíme, že to asi moc neměří.
Jestli to je ten od O2 s WiFi a 5G, takový ten kulatý, tak mi to ukazuje 7W v idle a 22W když jede WiFi i data(provoz na ...
Je to tutajten placatej. Management sice strašnej, ale funguej to překvapivě dobře, umí to svižně a nečekaně inteligentně přepínat všechny tři WAN trasy, a občas pro to vydávají nový firmware. Byl jsem hodně překvapen, jak to vůbec není špatný: https://www.o2.cz/podpora/internet/nastaveni-zte-h267a
V tom je zapíchnutý USB modem se SIMkou a externí dvouprutovou anténou (do objektu žádný datový kabely nevedou, CETIN asi tenhle okraj Prahy ještě neobjevil), a měřák ukazuje odběr kolísající mezi 5 a 6W.
Takže počítám, že až se tam po víkendu zastavím, možná už bude napočítáno celý jedno Euro :-)
Tak to mi řekni, kdy naposledy vyšel nový FW? Ten systém je tak pitomý, že si neumí v administraci sám zjistit, jestli je novější FW a sám ho aktualizovat, navíc O2 o žádném changelogu asi ani neslyšelo. Fakt nechci aktualizovat, když nevím, co nového tam přidali, resp. opravili a podobně.
Poslední příspěvky