1
2
Nová témata / Re:Levný android tablet s Linuxem
« Poslední příspěvek od honzako kdy Dnes v 18:58:51 »Vezmi si prototypovou desku Raspberry a tomu LCD.
Udělej dovývoj hardware a software a nech si to vyrobit.
V žádném případě se nevejdeš do 2 tis. Kč, pakliže tedy neuvažuješ o několika tisících kusech.
Předělávat Android je sice možné, při hlubších znalostech které zjevně nemáš, ale bude mnohem rizikovější na dokončení požadované funkcionality.
Obávám se, ale že je to z tvé strany akorát nuda a v podstatě ani nechápeš jak na to, a jaké úskalí toto vůbec obnáší.
Udělej dovývoj hardware a software a nech si to vyrobit.
V žádném případě se nevejdeš do 2 tis. Kč, pakliže tedy neuvažuješ o několika tisících kusech.
Předělávat Android je sice možné, při hlubších znalostech které zjevně nemáš, ale bude mnohem rizikovější na dokončení požadované funkcionality.
Obávám se, ale že je to z tvé strany akorát nuda a v podstatě ani nechápeš jak na to, a jaké úskalí toto vůbec obnáší.
3
Nová témata / Levný android tablet s Linuxem
« Poslední příspěvek od konqui kdy Dnes v 17:33:27 »Ahoj,
Nemá někdo zkušenost s překopáním Android tabletu na GNU/Linux?
Jde mi o to, že bych z něj chtěl jen tupé zobrazovadlo s touchscreenem. Buď v Qt/QML, nebo WebView.
Ideálně něco hodně levného (~2k). Podpora WiFi nutná, zbytek vůbec
Díky
Nemá někdo zkušenost s překopáním Android tabletu na GNU/Linux?
Jde mi o to, že bych z něj chtěl jen tupé zobrazovadlo s touchscreenem. Buď v Qt/QML, nebo WebView.
Ideálně něco hodně levného (~2k). Podpora WiFi nutná, zbytek vůbec
Díky
4
Bazar / Re:Koupím Turris Omnia NAS pack
« Poslední příspěvek od Entrapa kdy Dnes v 13:14:58 »Asi můžeme zavřít nebo smazat, aby to tady nestrašilo. Jsem dohodnutý s Woldou. 

5
« Poslední příspěvek od Entrapa kdy Dnes v 10:16:25 »Joo, tak to by bylo super!
Ještě sehnat ten spešl kejbl pro napájení disků, ale to snad už bude maličkost. Píšu PM.
Ještě sehnat ten spešl kejbl pro napájení disků, ale to snad už bude maličkost. Píšu PM.6
« Poslední příspěvek od Wolda kdy Dnes v 10:09:53 »Ahoj, takze jde primarne o ty "plechy" ? Mam tu jeden navic, ktery uz asi nevyuziju. Bydlim v Praze, kde vy?
7
Bazar / Prodám Turris MOX: Nextcloud
« Poslední příspěvek od Entrapa kdy Dnes v 09:36:13 »Prodám nový, nerozbalený avšak s lehce poníčenou krabicí modulární řešení Turris MOX.
Obsahuje: Turris MOX A, Turris MOX: SDIO, Turris MOX: F modul
Pořizovací cena byla kolem 3500 Kč.
Mohu vystavit na Aukru a nebo na Vintedu.
Obsahuje: Turris MOX A, Turris MOX: SDIO, Turris MOX: F modul
Pořizovací cena byla kolem 3500 Kč.
Mohu vystavit na Aukru a nebo na Vintedu.
8
Bazar / Koupím Turris Omnia NAS pack
« Poslední příspěvek od Entrapa kdy Dnes v 09:33:09 »Ahoj,
kdyby měl případně někdo na prodej Turris Omnia NAS pack (ideálně bez SATA řadiče - ten mám), tak budu rád za nabídky.
kdyby měl případně někdo na prodej Turris Omnia NAS pack (ideálně bez SATA řadiče - ten mám), tak budu rád za nabídky.
9
Server / Re:Whitelist pro mail server na zaheslované přílohy v PDF
« Poslední příspěvek od neregistrovany kdy 24. 12. 2025, 22:13:41 »žádám, abys můj dotaz nezasíral svými grafomaniakálními výplody, běž se ukojit jinam
je to marný, on ti nedá...... už to konečně pochop
10
Sítě / Re:Pokles rychlosti O2 DSL připojení na ~0,5 MB
« Poslední příspěvek od rennergy kdy 24. 12. 2025, 20:54:30 »Zažil jsem pokles rychlosti letos na jaře a příčina byla zcela prozaická - myš překousala kabel, resp. obnažila některé dráty. Kabel mezi CETIN boxem a smartboxem (klasický Cat5E). Nejhorší bylo, že to chvílemi fungovalo. I když píšete, že jste vše proměřil, ale doporučil bych i vizuální kontrolu kabelu.
Poslední příspěvky