1
Sítě / Re:Router s USB portem pro sdílení internetu z iPhone
« Poslední příspěvek od Marek Staněk kdy Dnes v 11:55:00 »poslední oficiální.
ale když se pokusíte dostat na servery v zahraničí, bude to přinejmenším problém.
Vůbec nechápu co řešíš. Klidně hned vypnu routr a přehodim simkartu do 2g tlačitkáče a život jde dál, o nic nepřicházím. Instantní internet není k životu potřeba.
Myslím si, že internetový blackout mi příliš vadit nebude. Aspoň si přečtu knihy, které mám a v obchodě budu dál nakupovat v hotovosti.
Hovoríš dnes, ale až k tomu dôjde, tak bez Internetu nebudú knihy ani v obchode. Inak panikárite zbytočne, Internet sa neruší.
Nebudu kupovat knihy, ale jídlo.
Ono by vůbec nebylo ke škodě, aby člověk měl doma nějakou sbírku filmů, seriálů lokálně na HDD. A to bez ohledu na apokalypsu. Stačí, že vaše oblíbená stremovací služba ten konrétní film/seriál odstraní z nabídky
Myslím si, že internetový blackout mi příliš vadit nebude. Aspoň si přečtu knihy, které mám a v obchodě budu dál nakupovat v hotovosti.
Hovoríš dnes, ale až k tomu dôjde, tak bez Internetu nebudú knihy ani v obchode. Inak panikárite zbytočne, Internet sa neruší.

Hovoríš dnes, ale až k tomu dôjde, tak bez Internetu nebudú knihy ani v obchode. Inak panikárite zbytočne, Internet sa neruší.Zatím mi bohatě stačí knihy, co mám v knihovně, ale z obchodu budu potřebovat nějaké to jídlo. Snad by mi na něj v případě krize stačily peníze...