Dekuji všem za reakci. Dozvěděl jsem se, co jsem chtěl vědět. Jen pro doplnění, dělám support pro společnost, která tento CRM využívá. Zajímalo mě tedy, jak to vidí ostatní.
1. Ano, jsem asi z jiné planety, že si myslím, že obecné dotazy jsou zdarma. Obvykle u jiných systémů bývá informace o systému tohoto typu na stránkách výrobce uvedena, tady ne. Proto dotaz a jiný než na support kontakt na firmu není.
2. Opravdu se necítím být tím slovem, jak mě kdosi počastoval. Osobně dotazy tohoto typu zodpovídám zdarma - pokud bych to měl účtovat, asi bych krátkodobě měl více pěněz, ale asi bych byl brzy bez zákazníků.
3. Supportní smlouva nebyla, protože jsme si zaplatili určité funkce a ty jsme nechtěli nijalk měnit. Jedná se o celkem specifickou činnost, kde změny nejsou v tomoto systému víceméně žádoucí. A pokud něco chybí, vždy jsme si to nechali dodělat a zaplatili (včas).
4. Občas se stane, že dostanu kopeček zmrzliny zadarmo :-) (Tento příměr je myslím hodně zcestný, ale zmrzlinář nevyžaduje "supportní smlouvu", aby mohl nabízet lepší zmrzliny a odpovídat na to, zda má malinovou, nebo pistáciovou - a na dotaz, jestli zítra bude melounová odpovídá zdarma.)