Ja bych jenom rad doplnil, ze asi na libovolne vysoke skole bude celkem hodne (za meho studia cca 40%) predmetu, ktere Vam pravdepodobne budou pripadat hloupe, zbytecne a iritujici, ale bez jejich absolvovani nebude mozne dokoncit studium. Z tohoto hlediska mi prijde nejaky odpor k Win/C# smesny, protoze Vas pravdepodobne bude primarne stvat supernudny prednasejici, omezeny, neuroticky a nevrly cvicici a hlavne samotna napln predmetu, ktera Vam bude pripadat ze je k nicemu a nikdy a nikde nebude pouzitelna (coz muze byt klidne i pravda). Takze se pripravte, ze na VS stravite hodne casu nad vecmi, ktere Vas NEBUDOU BAVIT, ale budou POVINNE, a duvod proc vas nebudou vadit nebude mit s nejakym OS nic spolecneho.
Samozrejme pokud je tu nekdo, koho na VS uspokojovalo a bavilo vice nez 90% vsech predmetu, at me opravi, treba jsem mel jenom smulu..
Jinak za sebe opet muzu rici, ze VSICHNI vyucujici byli dost chapavi a ochotni, a problemy s mym linuxactvim nikdy nebyly neprekonatelne a kdykoliv jsem pozadal o variantu nejakeho dokumentu v jinem formatu nez doc, bylo mi vyhoveno. Ale presto jsem tehdy mel dualboot s windows, protoze jsem chapal ze JA jsem mensina a musim se prizpusobovat a ne naopak. Troufnu si tvrdit ze tim ma dusevni integrita nijak neutrpela
Byt zasadovy a odmitat neco z nejakeho vyssiho principu muze byt mozna "cool", ale rozhodne to vede ke komplikacim, zvysuje to mnozstvi casu stravene nad nejakou semestralni praci a celkove to je spise znamka "tvrdohlavosti".
Jinak abych to celkove shrnul: VS bude z casti opruz, zkousky budou extremne stresujici a vetsinu veci, ktere se tam naucite nikdy nepouzijete. Berte to jako fakt a nereste blbosti s nejakym odmitanim Win/C#, protoze budete mit MNOHEM vetsi problemy