Anketa

Mám přerušit školu a jít do práce?

jdi pracovat, školu doděláš pak
156 (21%)
dodělej školu, pak jdi pracovat
587 (79%)

Celkem hlasů: 743

Střední školu nebo práci?

Ludek

Re:Střední školu nebo práci?
« Odpověď #180 kdy: 08. 06. 2014, 16:39:26 »
Myslim, ze jsi to skutecne trefil spravne, mohlo to byt nekdy kolem roku 1994. Ale ja se toho tehdy neucastnil, takze podrobnosti nevim.
Hmmm. Je dobře vědět, že i takoví jsou mezi námi! Já jsem v těch letech jenom smutně zjistil, že OS2 Warp by mi na mým komplu s 1MB RAM nejel. Pamatuju si to jak dneska, jak jsem toužil mít něco jinýho než Windows :)

Hipster alert

Jakub Galgonek

« Odpověď #181 kdy: 08. 06. 2014, 16:56:26 »
Pro hlupáka každý hloupy ;)

Aha a jak to souvisí s debatou?

To je z Forresta Gumpa, ale myslím, že se to sem docela hodí.

Ber to takhle, jsi tu jako nový nick. Možná jsi tu opravdu nový, možná sis jen opět změnil nick. Odpovědím na to, čím se zabýváš, případně co jsi studoval, se vyhýbáš. Ale je ti naprosto jasné, kdo je hlupák a kdo není. Tak se pak nediv.

Mimochodem, nejsi náhodou z Liberce?

hrmag

« Odpověď #182 kdy: 08. 06. 2014, 17:25:49 »

Ber to takhle, jsi tu jako nový nick. Možná jsi tu opravdu nový, možná sis jen opět změnil nick. Odpovědím na to, čím se zabýváš, případně co jsi studoval, se vyhýbáš. Ale je ti naprosto jasné, kdo je hlupák a kdo není. Tak se pak nediv.

Ale jak se to sem hodí? Prostě náhodně plácáš nesmysly jen tak do fóra? Nechápu, k čemu to patřilo. Možná jsem to jen špatně pochopil.

Ludek

« Odpověď #183 kdy: 08. 06. 2014, 17:33:33 »

Ale jak se to sem hodí? Prostě náhodně plácáš nesmysly jen tak do fóra? Nechápu, k čemu to patřilo. Možná jsem to jen špatně pochopil.

On rekl, ze pro hlupaka je kazdy hlupakem a nasledne oznacil za hlupaka nekoho, kdo nechce jen tak na verejne forum napsat kdo je a co studoval...

hrmag

« Odpověď #184 kdy: 08. 06. 2014, 17:35:51 »
Přesně tak, to chápu. Ale proč to říkal a kam to patří? To další také chápu, ale pořád mi uniká, proč to sem psal.

Jakub Galgonek

« Odpověď #185 kdy: 08. 06. 2014, 17:40:47 »
Ale jak se to sem hodí?

Pokud ti tolik lidí přijde automaticky hloupých, třeba jen proto, že šli učit, tak se nabízí otázka, jestli je to fakt jen těmi lidmi.

Jakub Galgonek

« Odpověď #186 kdy: 08. 06. 2014, 17:47:44 »
a nasledne oznacil za hlupaka nekoho, kdo nechce jen tak na verejne forum napsat kdo je a co studoval...

Jasně, kdyby tu někdo třeba řekl, že je analytik s desetiletou praxí, pak by asi hrozilo reálné nebezpečí, že by lidé mohli začít hledat analytiky s desetiletou praxí a vytloukat jim okna :-D?

hrmag

« Odpověď #187 kdy: 08. 06. 2014, 17:55:08 »
Ale jak se to sem hodí?

Pokud ti tolik lidí přijde automaticky hloupých, třeba jen proto, že šli učit, tak se nabízí otázka, jestli je to fakt jen těmi lidmi.

Počkej, ty tedy předpokládá platnost toho výroku? A pro chytrého je každý jaký? Víš o tom, že podobné věty jsou jen pro ty intelektuálně nejslabší?

a nasledne oznacil za hlupaka nekoho, kdo nechce jen tak na verejne forum napsat kdo je a co studoval...

Jasně, kdyby tu někdo třeba řekl, že je analytik s desetiletou praxí, pak by asi hrozilo reálné nebezpečí, že by lidé mohli začít hledat analytiky s desetiletou praxí a vytloukat jim okna :-D?

Podobně kvalitní otázky tady dáváš jen ty, i když mi uniká jejich smysl. Není vůbec podstatné, co dělám, ale jen to co říkám, ne?

Jakub Galgonek

« Odpověď #188 kdy: 08. 06. 2014, 18:04:38 »
Není vůbec podstatné, co dělám, ale jen to co říkám, ne?

Ale to, co říkáš, nějak extra nedokládáš, v podstatě je to (asi) jen tvá zkušenost. No jo, jenže čí je to zkušenost? Prostě to, že nějaký anonym, který o sobě nic neřekne, na fóru začne tvrdit, že jistá skupina lidí jsou hlupáci, má podobnou vážnost jako pivní kecy.

Ludek

« Odpověď #189 kdy: 08. 06. 2014, 18:11:22 »
Není vůbec podstatné, co dělám, ale jen to co říkám, ne?

Ale to, co říkáš, nějak extra nedokládáš, v podstatě je to (asi) jen tvá zkušenost. No jo, jenže čí je to zkušenost? Prostě to, že nějaký anonym, který o sobě nic neřekne, na fóru začne tvrdit, že jistá skupina lidí jsou hlupáci, má podobnou vážnost jako pivní kecy.

A nahodny anonym s nickem kde jsou nahodna pismena posladana do "Jakub Galgonek" nic dokladat nemusi? Hlavne, ze po ostatnich chces, aby rekli kdo jsou a co delaji ale kopii obcanky neprilozis a nereknes sam co delas. zatim tu jen rozhazujes modura typu "pro hlupaka je kazdy hloupi".

Ludek

« Odpověď #190 kdy: 08. 06. 2014, 18:14:31 »
Libi se mi vykriky do tmy od anonyma "Jakub Galgonek".

Jakub Galgonek

« Odpověď #191 kdy: 08. 06. 2014, 18:20:15 »
A nahodny anonym s nickem kde jsou nahodna pismena posladana do "Jakub Galgonek" nic dokladat nemusi?

Stačí říct. Které své tvrzení ze sdejší diskuze bych měl lépe doložit?

Ludek

« Odpověď #192 kdy: 08. 06. 2014, 18:24:12 »
A nahodny anonym s nickem kde jsou nahodna pismena posladana do "Jakub Galgonek" nic dokladat nemusi?

Stačí říct. Které své tvrzení ze sdejší diskuze bych měl lépe doložit?

Doloz, ze pro hloupeho je kazdy hloupy.

Jakub Galgonek

« Odpověď #193 kdy: 08. 06. 2014, 18:32:55 »
Doloz, ze pro hloupeho je kazdy hloupy.

Jak jsem psal, je to jen výrok z Forresta Gumpa, prostě jen něco k zamyšlení. A proč jsem ho sem dal, jsem také už vysvětlil:

hrmag

« Odpověď #194 kdy: 08. 06. 2014, 18:53:20 »
Nechceš doufám stavět něco na něčem nesmyslném? To bys totiž psal úplně stejně jako doteď... aha.

A jak je to s tím chytrým? Pro něj jsou všichni jací, když jsou ve skutečnosti hloupější?