Jakože jim byl přijat kód do jádra? Víc lidem? Můžeš říct jména? Docela bych se na ty patche podíval.
Tak mozna jim nebylo uz 16, ale byli to gymnazisti.. Je to ale drahne let, musel bys nekam k jadrum 2.0 nebo driv.

Treba Martin Mares nebo Vojta Pavlik, a dalsi, na jejichz jmena uz si nevzpominam. Byl to v podstate okruh lidi, z ktereho pozdeji vzesla ceska pobocka SuSE.
Tak to je snad normální, ne? A dostávali za to 75k při plném úvazku? A ještě nakonec napíšeš, že nebyli moc chytří. O tom přece mluvím. Firma by dala podobným lidem 20k na částečný úvazek a všichni budou spokojeni.

Ty jsi legracni clovek, musis mit vzdycky pravdu, bez ohledu na realitu. Napsal jsem, ze nebyli _zazracne_ chytri (jako treba, co ja vim, Terry Tao); jinak byli chytri dost. Nekteri meli i nejake zakazky, ale za kolik, po tom jsem se tehdy nepidil. A myslel jsem, ze ta firma dava penize podle prinosu, ne podle veku..
Proste - vyrovnej se s tim. Existuji sikovni programatori i v 16, a existuji i velice dobre nabidky pro takove (a jine chytre) lidi.