Mne dala VS akurat vacsi prehlad a mozem si povedat, ze viem nieco viac, ako niekto iny, co studoval horsiu skolu alebo nestudoval vobec. Vystudoval som bakalara a tam som sa naucil dost veci, ktore mi pre moju potrebu stacia. Studujem teraz magistra, je to hybrid IT-ekonomie-manazmentu a je to k nicomu.
Otvorte si stranky s pracovnymi ponukami. Co tam vidite? Same asp.net, c#, c++, spravca siete, administrator DB, programator DB. Kolko ponuk je takych ako bioinformatika, robotika - assembler, atd?
Budem sa ucit nieco, co vyuzijem a viem, ze sa zamestnam aj keby stratim zamestnanie, ako keby studujem nieco, co uz je vynimocne a nahodou keby pridem o robotu, tak by som mal problem sa zamestnat - vid. assembler - niekde sa to uci ako zaklad (pamatam si nejake registre a funkcie, tod vse), budem sa tym zivit 20 rokov, pridem o robotu a zrazu zistim, ze uplatnit sa s niecim takymto bude v tej dobe uz zlozite, alebo budem musiet odcestovat za pracou niekolko stovak kilometrov, aby som sa zamestnal.