Lišta o blokování reklamy

Nasránek

Re:Lišta o blokování reklamy
« Odpověď #555 kdy: 10. 06. 2014, 21:00:53 »
Také mi všechny ceny v ceníku nejsou příliš jasné. Ale z toho co je jasné je jasné že vaše výsledky "zisku" neodpovídají. Také je jasné, že o vás inzerenti nemají příliš dobré mínění, když nebyly schopni (pravděpodobně, kvůli blokování mi mohlo něco uniknout) vám jisté druhy reklam zadat přičemž cena od jiných, méně agresivních, typů se zase až tak neliší (pravděpodobně jim ty peníze za to nestály).

V každém případě, teď když mám velmi hrubou představu o financování Rootu, myslím že nebudu chtít takový web dále podporovat svojí navštěvností. Když si představím co by za ty peníze mohlo vzniknout lepšího...

omelkes

« Odpověď #556 kdy: 10. 06. 2014, 21:13:03 »
Nejsi nemorální člověk. Ale konzumovat a přes opakované slušné prosby kašlat na toho, kdo obsah produkuje, je nemorální čin. Což není žádná tragedie, i spravedlivý sedmkrát denně zhřeší. Spíš jde o to, jestli máš aspoň ždibec chuti se nějak rozumně domluvit, nebo na to kašleš a pojedeš si ve stejných kolejích dál i kdyby to mělo znamenat konec Roota...

Fakt mi to přijde vrcholně trapný na serveru, kde je slovo "komunita" použito víc než osm tisíckrát: http://google.cz?q=site%3Aroot.cz+komunita
Ok, s tím činem mi to trochu dává smysl. Jinak, já tu také jsem pod svým jménem a slíbil jsem rootu 1200 ročně místo reklam. Jestli to myslím vážně nebo ne, ti nemohu dokázat.
Co se týče reklamy za 25K.. to bohužel slíbit nemohu, na komunitu také nespoléhám. (A ani jsem jej nepoužil)

Jistě. Navíc ceníky jsou veřejné. Ovšem nikoliv konečné, vše je otázka dohody. Dělají se různé balíčky (sdružení více serverů) a podobně. Takže je to spíš orientační.
Co to znamená CPT?
290 CPT - u reklamy u sticky scarper http://www.iinfo.cz/img/ads/Root_CL-SkyScraperSticky.png
Jinak.. jméno tam rozhodně nedám, nechci nečím co otravuje mě, cpát ostatním lidem.

« Odpověď #557 kdy: 10. 06. 2014, 21:17:28 »
Jinak.. jméno tam rozhodně nedám, nechci nečím co otravuje mě, cpát ostatním lidem.
Já bych na Root určitě chodil a reklamu neblokoval, pokud:

1. by byla v barvě pozadí (omelkesova)
2. byl by na ní nápis "omelkes" vyvedený v jantarovo-purpurovém přechodu
3. reklama by blikala a hrála leitmotiv z filmu Pět statečných

Jsou to konkrétní návrhy. Jestli vás moje hity nezajímají, tak budu dál blokovat!

noname

« Odpověď #558 kdy: 10. 06. 2014, 21:19:15 »
A až z toho bude 25000, zaplatíte si jeden malý banner. Aspoň názorně uvidíte, jak dlouho se budete skládat na jeden jediný banner ze všech těch, které jste se rozhodli blokovat.

Prima, ne? Škola hrou.
Díky, ale daleko transparenější to bude přímo pod doménou root.cz na jejich vlastní účet. Nebo Vy snad věříte každé dobročinné sbírce?

omelkes

« Odpověď #559 kdy: 10. 06. 2014, 21:20:15 »
Jsou to konkrétní návrhy. Jestli vás moje hity nezajímají, tak budu dál blokovat!
Nechápu?

« Odpověď #560 kdy: 10. 06. 2014, 21:24:33 »
Díky, ale daleko transparenější to bude přímo pod doménou root.cz na jejich vlastní účet. Nebo Vy snad věříte každé dobročinné sbírce?
Ne, já věřím v sílu komunity!

noname

« Odpověď #561 kdy: 10. 06. 2014, 21:26:51 »
Ne, já věřím v sílu komunity!

:D :D :D Tak se jako člen komunity ukažte - nejste anonymní, na Rootu jste dlouho, lidi Vám budou věřit. Uspořádejte sbírku...

-

« Odpověď #562 kdy: 10. 06. 2014, 21:28:16 »
Nechápu?

Vysvětlím: když Mirek Prýmek nemůže zrovna nic vytrhnout z kontextu a patřičně sarkasticky na to zareagovat, vypustí alespoň takovou perlu. Přeji Rootu více takových uvědomělých čtenářů, určitě mu to prospěje.

« Odpověď #563 kdy: 10. 06. 2014, 21:37:50 »
Nechápu?
To musíš vědět ty, jestli chápeš nebo nechápeš.  ;)

Cpt. out: Otazník patří za otázky.

« Odpověď #564 kdy: 10. 06. 2014, 21:40:53 »
nejste anonymní, na Rootu jste dlouho, lidi Vám budou věřit. Uspořádejte sbírku...
A proč bych to do psích kulek měl dělat? Já reklamu neblokuju. Ani jsem tady nehalekal, jak strašně moc bych chtěl Rootu přispět, ale když on potvora jedna nechce. Se zorganizujte vy, co tak moc chcete platit za svoje domnělé soukromí. Já platím zobrazováním reklamy a nevím, proč bych měl řešit vaše problémy. OpenSource, to je přece svoboda volby - a já si svobodně vybírám koukat se na to, jak budete vymýšlet další a další trapný výmluvy, proč nemůžete zaplatit.

Vysvětlím: když Mirek Prýmek nemůže zrovna nic vytrhnout z kontextu a patřičně sarkasticky na to zareagovat, vypustí alespoň takovou perlu.
Tak jistě, bez topůrka ani věrtel nezakopeš! A když už si tady dáváme ty několikabodové podmínky, chtěl jsem se přidat. Nemám přece zapotřebí, abych přišel do maléru kvůli tomu, že jsem si žádný seznam nevymyslel. Základem života je názor na život. Myslíš,
že si ho někdo udělá za tebe?

MacHala

« Odpověď #565 kdy: 10. 06. 2014, 21:41:30 »
hm, zadnou listu nevidim a reklama se mi zobrazuje normlane, ale mam v adblocku nastaveny filtr EasyPrivacy - jde nejak zjistit, jestli me zapocitava to javascriptove monitorovaci pocitadlo spravne?
To, ze se tvurci obsahu zivi reklamami chapu, ale nechce se mi narusovat me soukromi vic nez je nutne...
Nebo pokud by nekdo pripadne vedel, jakou pridat do adblocku vyjimku, aby to pocitadlo pri volani z rootu povolil...

noname

« Odpověď #566 kdy: 10. 06. 2014, 21:46:17 »
A proč bych to do psích kulek měl dělat? Já reklamu neblokuju. Ani jsem tady nehalekal, jak strašně moc bych chtěl Rootu přispět, ale když on potvora jedna nechce. Se zorganizujte vy, co tak moc chcete platit za svoje domnělé soukromí. Já platím zobrazováním reklamy a nevím, proč bych měl řešit vaše problémy. OpenSource, to je přece svoboda volby - a já si svobodně vybírám koukat se na to, jak budete vymýšlet další a další trapný výmluvy, proč nemůžete zaplatit.

Ono to naštěstí není trapná výmluva, proč nemůžeme. Jestli jsem správně pochopil, Root bude nějakým způsobem příspěvky zapracovávat. A pokud tam bude číslo účtu, tak se tam určitě objeví i moje peníze. Takže se klidně koukejte dál.

omelkes

« Odpověď #567 kdy: 10. 06. 2014, 21:52:13 »
Nechápu?
To musíš vědět ty, jestli chápeš nebo nechápeš.  ;)

Cpt. out: Otazník patří za otázky.
Mě Mirkova odpověď tak zmátla, že jsem tam dal otazník. ;)

Lol Phirae

« Odpověď #568 kdy: 10. 06. 2014, 22:08:50 »
Co to znamená CPT?

Cost Per Thousand

adsfasdf

« Odpověď #569 kdy: 10. 06. 2014, 22:34:48 »
Jak resite analyzu pristupu na web? Piwik? Google Analytics? Mozna by bylo nejlepsi, kdyby blokovaci reklamy blokovali i toto mereni, cimz by se vlastne snizilo procento blokovacu...