Petře, Mirku
Jako obvykle jste z celé myšlenky vzali jen tu naprosto nepodstatnou část. To že jsem uvedl, že iInfo se s vámi rozdělí jsem uvedl jen pro pořádek. Nejvíce asi kvůli Petrovým zmatečným steskům nad motivací až schopností vidět do věcí a mít vliv. Je to naprosto nepodstatné. Pány zakladatele jsem již vůbec neměl v úmyslu z čehokoli špatného nařknout.
Podstatné mělo být to pobídnutí směrem k ostatním návštěvníkům, kteří si možná jen okrajově uvědomují jak je to s tím generováním zisku a těmi blázny kteří platí za cosi co většina ani neregistruje že by poskytovali.
Prostě vy potřebujete nás a někteří z nás si myslí že vás také potřebují, někteří vás prostě mít chtějí. Zisk zůstává na vaší straně a správný obchodník by měl logicky položit otázku "co za to co dělám dostanu". Přesně takhle se nám tu totiž prezentujete. Vyberte si buďto krachujete, nebo máte každý rok z reklamy ohromný balík peněz který byste rádi ještě zvětšili?
Napsal jsem to jen velmi hrubě, nemám dnes náladu. Ale podle toho co tu čtu, přinejmenším všichni staří (podle Mirka) si situaci uvědomují a celkově je svým přístupem jen unavujete.